Tagaltan

Har din lejlighed kvist eller skråvægge? Så er det oplagt at overveje en tagaltan. Forestil dig at åbne altandøren og blive mødt med fuglesang til sit eget private udeareal. Du har ingen altan over dig – kun solen, den blå himmel og stjernerne om natten. Altan.dk tilbyder som udgangspunkt to grundtyper af tagaltaner, nemlig den indeliggende og udhængende.

Tagaltan – intet andet end blå himmel over dig

Mange anser tagaltanen for at være Roll Royce’en indenfor altaner. Og det forstår vi godt. Tagaltanen er en yderst charmerende udbygning, der giver et helt nyt liv til taglejligheden. Du har ingen altan over dig, der er ofte formidabel udsigt og så skinner solen næsten altid på en tagaltan.

Bor du på øverste etage og er der tale om at etablere altaner i forskellige altantyper i jeres ejendom? Fortvivl ej – hos Altan.dk tilbyder vi tagaltaner, som kan monteres på de fleste ejendomme. Med etablering af en tagaltan kan du leve privat og uforstyrret på toppen med intet andet end blå himmel over dig.

Selv en ægte bybo holder af at komme udenfor og føle sig privat i rolige omgivelser – modsat oplevelsen i byens parker og den fælles gård.

Panoramaudsigt og masser af lys på din tagaltan

Din taglejlighed vil med mere lys og udsigt over byens tage opnå en boligmæssig kvalitet, som ofte er savnet, når man bor øverst i en etageejendom. En tagaltan vil give dig adgang til mere dagslys, udsigt til himlen og over de andre bygninger. Taglejlighedens altan kan blive til din egen lille oase i en tæt bebygget by, hvor fuglesang, ro og sol kan indtræffe.

En tagaltan bliver som udgangspunkt delvist indbygget i tagkonstruktion, sådan kvisten er placeret bagved facadeflugt. Selve altanen bygges enten sådan, at den hænger ud over taget eller så altanen ligger inden for facadens lodrette flugt. Afvandingen kan ske fra forkant eller til nedløb.

Skal din altan i taget være indeliggende eller udhængende?

Du kan som udgangspunkt frit vælge mellem en indeliggende og udhængende tagaltan, hvis den skal monteres mod gården. Omvendt giver de fleste kommuner kun tilladelse til den indeliggende type, hvis tagaltanen skal sidde mod gaden.

Der er ikke to altanprojekter, som er ens. Derfor tilbyder vi forskellige altantyper, så vi altid kan finde den rette altan til det specifikke altanprojekt. Men netop tagaltaner skal altid skræddersys til din bygning. Vi bygger gerne, så vi benytter pladsen mellem en ny eller en gammel kvist. Tagaltanens bredde vil afhænge af lejlighedens størrelse og bygningens spærkonstruktion.

Det kræver en del mere konstruktionsarbejde at montere en tagaltan, bl.a. med indgreb i tagkonstruktionen, når tagaltanen skal monteres. Det vil derfor oftest være lidt dyrere at få en tagaltan, ligesom det vil tage længere tid at montere den.

Til gengæld er der garanti for absolut kvalitetstid på altanen – uanset om du opholder dig på den eller blot udnytter at kunne have åben altandør og nyde vejret og adgangen til det fri.

Mange anser tagaltanen for at være Roll Royce’en indenfor altaner. Du har ingen altan over dig, der er ofte formidabel udsigt og så skinner solen næsten altid på en tagaltan.

Med en sofa, tæpper og nogle bløde puder kan du relativt nemt skabe din egen lille lounge, på toppen af byen

Til lys, til luft, til krydderurterne, til de lune dage, til dyneluftning, til det gode liv i byen

Læs mere om de 4 andre steps i processen mod nye altaner

Bor du i København?

København har i flere år været dte sted i Danmark, hvor flest danskere drømmer om altaner. Det er det stadig og her kan du læse om nogle konkrete altanprojekter i København samt blive klogere på hvad der er tilladt

TILBEHØR TIL DIT NYE ALTANLIV

Prikken over i'et

Borde, stole, lyskæder, tæpper, skind og meget meget mere. På altan-liv.dk finder du alt hvad du skal bruge til at indrette din altan

Vil du vide mere om altanmarkedet?

Vi prøver i så høj grad som muligt at skrive aktuelle og interessante artikler om altanmarkedet samt om Altan.dk, når der skal noget, som vi mener kan være interessant for vores omverden. Her ser du et udsnit af disse artikler. Klik og læs flere.

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.