Om os

Altan.dk er Danmarks førende virksomhed indenfor levering og etablering af altaner til eksisterende etageejendomme. Vi monterer årligt over 2.000 altaner. Med mere end 20 år på bagen er Altan.dk Danmarks mest erfarne altanvirksomhed. Altan.dk beskæftiger ca. 100 medarbejder fordelt på administrative medarbejdere i Sorø og Aarhus, samt montører i hele landet.

Vejen til det gode liv

For Altan.dk handler det gode liv om kontekst og behov. Herhjemme mener vi, at vi er med til at skabe det gode liv i byen, i kraft af de mange altaner vi sætter op årligt, som er med til at gøre livet i lejlighed i de danske byer en tand sødere.

Noget af det, som Altan.dk gerne vil være en aktiv medspiller i, er, hvordan bæredygtighed skal forstås i det eksisterende boligbyggeri. Det kan godt være, at det spiller en rolle for miljøet, hvis man river et gammelt byggeri ned og bygger noget nyt, der får en fin certificering af en art.

Måske bør vi man i stedet overveje, at al den CO2, der er bundet i det eksisterende byggeri, kan forblive bundet der og så i stedet transformere det eksisterende byggeri, så det bliver mere attraktivt at bo i og dermed spare vores planet for at bruge en hel masse ressourcer.

Det gode liv skabes blandt marker og skov

Altan.dk, som er Danmarks største leverandør af altaner til eksisterende ejendomme har hovedkontor i smukke Sorø, der ligger på det vestlige Sjælland. Fra de fleste af de ca. 40 skriveborde, er der udsigt til køer, mark og skov hvilket giver en særlig ro på kontoret. Foruden medarbejderne på kontoret i Sorø og Århus, arbejder knap 60 montører hver dag med at montere de flotteste altaner rundt omkring i hele Danmark.

I hele virksomheden et værdisæt som vi har bevaret siden begyndelse i 2006. Vores værdier lyder: Vi skal have det sjovt – vi skal opføre os ordentligt – vi skal tjene penge – vi skal gøre det simpelt.

Vi leverer mere end "bare" en altan

Altan.dk har også livsstil- og inspirationsunivers for altaner og altantilbehør, bestående af en online webshop, hvor du finder utallige altanmøbler og -udstyr som alt sammen er designet til at gøre dit altanliv en tand skønnere.

Vores store erfaring betyder, at vi ved et og andet om hvad altankunderne ønsker sig på deres altan. Hos AltanLiv er der stort fokus på funktionalitet og optimal udnyttelse af altanen.

Find alt til dit altanliv

www.altanliv.dk kan du finde alt fra sammenklappelige møbler og bløde tæpper og skind, til fine accessories, lækre hynder og puder samt alt til børnelivet på altanen fra bl.a. disse brands:

  • Cinas
  • Bergs Potter
  • BGreen
  • Liewood
  • Juliana Drivhuse
  • Skovshoved Møbefabrik
  • Zederkof
  • Liewood
  • A2 Living
  • Madam Stoltz

De 5 trin til nye altaner

Når drømmen om en altan først opstår, gør de mange spørgsmål det samme: Hvordan gør vi? Kan vi få tilladelse til altaner? Skal vi ringe til kommunen? Og hvad vil det så koste? Når I indgår en aftale med Altan.dk, får I gavn af ekspertviden fra vores erfarne team fra start til slut. Vi har tegnet, ansøgt og monteret titusindvis af altaner, så vi kender svaret på alle jeres spørgsmål, og vi tager med glæde hånd om dem.

01. Tilbud

02. Projektering

03. Altanproduktion

04. Vi flytter ind hos dig

05. Aflevering

SPØRG OG VI SVARER

Mere end et entreprenørfirma

I Altan.dk arbejder vi ud fra et sæt værdier, der har fulgt virksomheden lige siden begyndelsen og som er blevet defineret af samtlige medarbejdere i fællesskab – af flere omgang, men altid med samme resultat.

Værdierne er grundlaget for, at vi kan være med til at skabe det gode liv for vores medarbejdere og kunder samt for de mennesker vi berører med vores udviklingsprojekter.

De 4 værdier, som vi forsøger at leve efter hver dag, og som er listet i prioriteret rækkefølge, er:

– Vi skal opføre os ordentligt
– Vi skal have det sjovt
– Vi skal tjene penge
– Vi skal gøre det simpelt

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.