Om os

Altan.dk er Danmarks førende virksomhed indenfor levering og etablering af elevatorer og altaner til eksisterende etageejendomme. Vi monterer årligt over 3.000 altaner og ca. 25 elevatorer i Danmark og Sverige. Mens den danske afdeling har mere end 20 år på bagen (tidligere som RBE.dk), er den svenske afdeling relativt ny. Altan.dk beskæftiger mere end 150 medarbejdere, som er fordelt på administrative medarbejdere og montører i altan- og elevatorafdelingen samt i Danmark og Sverige.

Vejen til det gode liv

For Altan.dk handler det gode liv om kontekst og behov. Herhjemme mener vi, at vi er med til at skabe det gode liv i byen, i kraft af de ca. 3.000 altaner vi sætter op årligt, samt de mange elevatorer, der gør tilgængeligheden bedre for hundredevis af borgere i de danske byer.

Men det gode liv er mere end det. Siden Peter Knudsen startede Altan.dk i 2006, har det gode liv, for os, handlet om at kunne hjælpe andre med at få et bedre liv. Både herhjemme i form af sponsorater og anden støtte, men ofte også i udviklingslande udenfor Europa. Vi har således iværksat og støttet projekter i eksempelvis DR Congo, Tanzania, ZambiaNepal og senest Nicaragua.

Det gode liv skabes blandt marker og skov

Altan.dk, som er Danmarks største leverandør af altaner og elevatorer til eksisterende ejendomme har hovedkontor i smukke Sorø, der ligger på det vestlige Sjælland. Fra de fleste af de ca. 50 skriveborde, er der udsigt til køer, mark og skov hvilket giver en særlig ro på kontoret. Foruden Medarbejderne på kontoret i Sorø og Århus, arbejder ca. 65 montører hver dag med at montere de flotteste altaner og elevatorer.

Altan.dk er ikke blot landsdækkende, men har også en afdeling i den sydsvenske storby Göteborg. Her råder Altan.dk over både et flot showroom og en stor café.

I hele virksomheden et værdisæt som vi har bevaret siden begyndelse i 2006. Vores værdier lyder: Vi skal have det sjovt – vi skal opføre os ordentligt – vi skal tjene penge – vi skal gøre det simpelt.

Afspil video

I Altan.dk A/S hersker en familiefølelse, som rækker langt ud over det faktum, at det er en familie der står bag. Her er den familiære følelse blandt medarbejderne stor og det er noget der bliver påskønnet af ledelsen. Sådan blev virksomheden bygget af stifter Peter Knudsen, og sådan drives Altan.dk fortsat af sønnen Casper Gorm Knudsen, som sidenhen har overtaget rollen som direktør.

Nyt forretningsben i 2012

Hos Altan.dk tror vi på frihed under ansvar og er ikke bange for at være utraditionelle og anderledes. Vi vægter service og kvalitet højt, og derfor har vi også valgt at klare hele processen selv. På den måde sikrer vi, at vores kunder er i trygge hænder fra start til slut.

Vores anciennitet og position som markedsleder, har givet os en solid erfaring, både som leverandør og montør af altaner. Du kan derfor roligt kontakte os, hvis du går med overvejelser om mulighederne for at få altaner i din boligforening.

Vores position på markedet bevirker dog ikke, at vi læner os tilbage og er tilfredse med status quo. Således etablerede vi et nyt forretningsben i 2012, hvor vi tilbyder at etablere elevatorer i eksisterende såvel som nybyggede ejendomme. Elevatorafdelingen er grundlagt ud fra samme device som altanafdelingen, nemlig at Altan.dk tager hånd om det hele; lige fra første besigtigelse til vores egne montører etablerer elevator i enten hovedtrappenbagtrappen eller udenpå bygningen.

Altandk.se

På svensk hedder altan ‘balkong‘, men det laver ikke om på, at vi siden 2016 har været repræsenteret i det svenske, hvor vi allerede har lavet en del altanprojekter. På nuværende tidspunkt fokuserer vi primært på de større byer i den sydlige del af Sverige; Malmö, Lund, Helsingborg, Ystad og Göteborg. Men ambitionen er at skabe den samme position i Sverige, som vi har i Danmark og på sigt i hele Norden. På altanmarkedet såvel som på elevatormarkedet, på svensk ‘hissar‘. I Sverige har vi kontor i Växjö, som må betegnes som lidt af en svensk altanhovedstad, da flere af vores svenske altankollegaer ligeledes har kontor her ligesom det er meget tæt på vores svenske aluminiumsleverandør, Weland, der ligeledes har hjemme i området.

Find alt til dit altanliv

På altanliv.dk kan du finde alt for sammenklappelige møbler og lækre tæpper og skind, til fine accessories fra bl.a. House Doctor

Vejen til en ny elevator

Når du indgår en aftale med Altan.dk om at montere elevator i din ejendom, laver du en aftale med en totalleverandør, som klarer alt fra A til Z. Læs mere herunder om processen fra første besigtigelse til aflevering og efterservice.

01. Rådgivning og tilbud

02. Elevator projektering

03. Elevatoren produceres

04. Elevatormontage

05. Aflevering & service

De 5 trin til nye altaner

Når drømmen om en altan først opstår, gør de mange spørgsmål det samme: Hvordan gør vi? Kan vi få tilladelse til altaner? Skal vi ringe til kommunen? Og hvad vil det så koste? Når I indgår en aftale med Altan.dk, får I gavn af ekspertviden fra vores erfarne team fra start til slut. Vi har tegnet, ansøgt og monteret titusindvis af altaner, så vi kender svaret på alle jeres spørgsmål, og vi tager med glæde hånd om dem.

01. Tilbud

02. Projektering

03. Altanproduktion

04. Vi flytter ind hos dig

05. Aflevering

SPØRG OG VI SVARER

Mere end et entreprenørfirma

I Altan.dk arbejder vi ud fra et sæt værdier, der har fulgt virksomheden lige siden begyndelsen og som er blevet defineret af samtlige medarbejdere i fællesskab – af flere omgang, men altid med samme resultat.

Værdierne er grundlaget for, at vi kan være med til at skabe det gode liv for vores medarbejdere og kunder samt for de mennesker vi berører med vores udviklingsprojekter.

De 4 værdier som vi forsøger at leve efter hver dag og som er listet i prioriteret rækkefølge, er:

– Vi skal opføre os ordentligt
– Vi skal have det sjovt
– Vi skal tjene penge
– Vi skal gøre det simpelt

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.