Malerarbejde

Ønsker du et malertilbud til dit altanprojekt? Når din altan er monteret, tilbyder vi at sørge for de sidste detaljer, som gør hele oplevelsen bedre.

Få fuldendt dit altanprojekt med malerarbejde

Når din altan er monteret, sørger vi for de sidste detaljer. De detaljer som ofte gør hele oplevelsen for dig som altanejer. Din altan bliver ikke bare en del af din bolig, men også en del af din hverdag.

Som din altanleverandør tilbyder vi dig professionelt udført malerarbejde som en del af det samlede projekt. Ved en helt ny altanmontering etablerer vi en elegant overgang mellem bolig og altan – efter at have nedbrudt og fjernet murværket – men genetableringen af lysningen skal du selv male, medmindre du vælger at benytte dig af vores malertilbud.

I dit tilbud på din nye altan fra os – tilbyder vi også VVS-arbejde og malerarbejde. Altså tilbyder vi en nøglefærdig altan. En altan føles først helt komplet, når lysningen er malet, og det ser ud som om, altanen altid har været en del af lejligheden.

Sådan slipper du selv for at hoppe i malertøjet eller sparer tid på at skulle indhente tilbud og finde den rette maler.

Vores malertilbud

Vores malertilbud dækker over en række services og skræddersyes til jeres behov. Tilbuddet tager udgangspunkt i de enkelte lejligheders forskelligheder. Såfremt du har ønske om en special farve, sender vi vores maler ud for at besigtige din lejlighed. Der kan f.eks. være tale om:

  • Reparation af lysning
  • Ny lysning
  • Ny muret/pudset lysning
  • Behandling af gulvbrædder foran dør med lak, olie, maling eller lud.

Det vil af dit tilbud fremgå hvilke særlige ydelser, der er tiltænkt dit altanprojekt. Om det er pletspartel eller fuldspartel afhængigt af materiale og i hvilket omfang, der er behov for slibning, opsætning af tapet eller filt. Disse detaljer vil vores maler rådgive og guide dig omkring, så du får opfyldt dine ønsker omkring dit altanprojekt.

Malerservicen dækker over:

  • Vi står for indkøb af diverse produkter
  • Vi står for koordinering med altanmontørerne
  • Vi står for bortskaffelse af gamle materialer og oprydning efter vores arbejde

EN NØGLEFÆRDIG ALTAN MED MALERTILBUD

Malerarbejde omkring altanprojekt

En altan føles først helt komplet, når lysningen er malet.

Vi maler dit altanprojekt, så din altan bliver en naturlig del af lejligheden.

Forlæng din altans levetid med vores altanservice

Har du valgt hårdttræsgulv og ønsker du, at din altan fremstår som ny hvert år? Vi anbefaler, vedligeholdelse af træværket med vask, slibning og olie to gange om året. Det kan være et krævende arbejde, derfor tilbyder vi at gøre det hårde arbejde for dig.

Vi hjælper dig med at holde træværket på din altan pænt og sundt, vi sikrer, at dørhængsler er velsmurte, efterspænder bolte og skruer samt renser vandafløb og får din altan til at shine. Du vil aldrig skulle overveje maling til altangulv, altan maling eller maling af altan – vi står for den rette olie til dit altangulv af hårdttræ.

Du vil med altanservice fra os, forlænge din altans levetid og holde den som ny i mange år.

TILBEHØR TIL DIT NYE ALTANLIV

Prikken over i'et

Borde, stole, lyskæder, tæpper, skind og meget meget mere. På www.altanliv.dk finder du alt hvad du skal bruge til at indrette din altan

Fuldt indrettet altan med møbler og tilbehør fra AltanLiv

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.