Filtrering: ALLE
  • Filtrering:
  • VIS ALLE
  • Guides
  • Alle
  • CSR
  • Elevatorer
  • Altaner
Filtrér
Hørsholmgade
Stort elevatorprojekt i smuk og prisvindende ejendom

Andelsforeningen Hørsholmsgade 22 A-K med godt 100 lejligheder har udover en stor facaderenovering og nye vinduer fået 11 elevatorer i den smukke palæejendom fra 1902. Altan.dk stod for hele elevatordelen af byggeriet

Specielløsning med respekt for fredning

Altan.dk fik efter en to år lang ansøgningsproces lov til at opføre en elevator i en fredet ejendom på Skt. Annæ Plads. Resultatet er en diskret og meget smuk løsning i bagtrappen – uden at ejendommens udtryk på nogen måder er blevet skæmmet.

Sådan udnytter du altanen optimalt

Sommeren er over os, og gode stunder med udendørs hygge på altanen er på sit højeste. Det kan dog være svært at udnytte den begrænsede plads på altanen optimalt og få plads til det, man drømmer om. Vi har her lavet en guide med fem trin til den gode altan, så du kan gå sommeren i møde på din drømmealtan.

Balkon eller altan? Hvad er forskellen?

Du har sikkert selv brugt begge ord før: Balkon og altan. Men har du nogensinde tænkt over, hvad forskellen er på de to ord?

Eleverne arbjeder i marken
Nyt fra Casa Capasa - skolen er i gang

I starten af marts begyndte det første hold af unge håbefulde elever på vores Iværksætterskole i Nicaragua, Casa Capasa. I den forbindelse var vores CSR ambassadør og ejer af Altan.dk, Peter Knudsen, på besøg på skolen.

Elevator i bagtrappen giver liv på tagterrassen

En andelsboligforening på Lipkesgade er godt i gang med at modernisere deres gamle ejendom fra 1890 med elevatorer og altaner, så komforten øges og adgangen til den 10 år gamle tagterrasse gøres nemmere.

Altan.dk fortsætter arbejdet med respekt for kunder og anbefalinger

I Altan.dk følger vi udviklingen omkring Corona nøje. Vi er meget opmærksomme på hele tiden at tilpasse vores processer, så vi følger alle anbefalinger for at undgå smittespredning. Samtidig er det vigtigt for os at understrege, at vi "stadig er her". Vi afholder møder og monterer altaner og elevatorer - læs mere om hvordan vi gør herunder.

Altaner på Kobberhuset i Ringsted
Altaner uden for storbyen: Kobberhuset i Ringsted

"Der pudsige er jo, at jeg som barn selv boede i ejendommen med mine forældre og jeg har altid syntes, at det var en flot ejendom. Det er jo en af byens markante ejendomme - så det var meget spændende for os, da vi fik mulighed for at købe den af familien Hermansen tilbage i 90’erne," fortæller Ole Nielsen.

VIS FLERE ARTIKLER +
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os om opstart af den gode altan- eller elevatorproces i din forening

Tlf. +45 70 70 20 18
TILBEHØR TIL DIT ALTANLIV

Prikken over i'et

Borde, stole, lyskæder, tæpper, skind og meget meget mere. På altan-liv.dk finder du alt hvad du skal bruge til at indrette din altan

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os