Filtrering: ALLE
  • Filtrering:
  • VIS ALLE
  • Altaneftersyn
  • Guides
  • Alle
  • CSR
  • Elevatorer
  • Altaner
Filtrér
Altaneftersyn af mere end 200 altaner fra 40'erne

På hjørnet af Reberbanegade og Ålandsgade i København, hjælper vi Teknologisk Institut med at udføre et altaneftersyn på ejendommen, som har mere end 200 altaner fra 40'erne. Arbejdet er vigtigt, da der på baggrund af bl.a. dette eftersyn skal laves en vurdering af hvordan problemet med gamle altaner kortlægges mest effektivt.

Hjemme hos Marie Steenberger: Den spiselige altan

Purløg, persille, mynte, tomater, ærter, tallerkensmækker - det er bare noget af det, som Marie Steenberger lige nu har på sin spiselige altan.

Åben elevator var stor succes

Efter flere mislykkedes forsøg, tillod Corona endelig, at vi i juni kunne afholde vores ÅBEN ELEVATOR event. Det blev en god dag, med masser af interesserede besøgende.

Marie Steenberger på sin ny altan
Hjemme hos Marie Steenberger: Den sociale altan

Hjemme hos Marie Steenberger er vi nu blevet færdige med den sidste af hendes tre altaner - vi har derfor besøgt hende igen. I samarbejde med AltanLiv har vi indrettet den ene af hendes altaner.

Gode råd til altanindretning

En altan er det perfekte tilflugtssted, når man bor i en lejlighed i byen. Desværre oplever mange, at de ikke får udnyttet deres altan til fulde, fordi det kan være svært at indrette de forholdsvis få kvadratmeter. Det kan vi heldigvis hjælpe med.

Følg vores gode råd herunder og oplev, hvordan din altan forvandles til et helt nyt, funktionelt rum.

Modernisering af elevator

En elevator gør livet i en lejlighed lettere. Uanset om du blot har brugt elevatoren en enkelt gang i forbindelse med en flytning, eller om du er en af dem, der bruger elevatoren dagligt, når både barnevogn og bæreposer skal op i lejligheden, er en elevator god at have. En elevator kan være den afgørende faktor for, om man vælger at bosætte sig i en lejlighed eller ej.

Inspiration til altanen

Trænger du til fornyelse på din altan? Vi har samlet 5 tips, som forhåbentlig kan inspirere dig til, hvordan du kan bruge din altan på nye måder.

Altansejl på en facadealtan
Altansejl - Beskytter mod vind, vejr og nysgerrige blikke

En stille stund på altanen efter en lang dag. Findes der noget bedre? Den stille stund kan dog hurtigt blive forstyrret af vind. I den forbindelse er et altansejl en god løsning, som minimerer både vind og indkig på din altan.

VIS FLERE ARTIKLER +
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os om opstart af den gode altan- eller elevatorproces i din forening

Tlf. +45 70 70 20 18
Asbjørn Jensen fra Altan.dk
TILBEHØR TIL DIT ALTANLIV

Prikken over i'et

Borde, stole, lyskæder, tæpper, skind og meget meget mere. På altan-liv.dk finder du alt hvad du skal bruge til at indrette din altan

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os