Artikler

På vores artikelside vil vi altid forsøge at holde os opdateret på hvad der sker på altan og elevatormarkedet – vi vil løbende bringe nyheder eksterne såvel som interne

Herskabsejendom bevarer lyset i opgang med elevator

På Strandvejen 63 ikke langt fra Strandmøllestranden og Ryvang Allé ligger en herskabelig ejendom fra 1908 på fire etager med en række store ejerlejligheder til hver side af den store hovedtrappe. Her er Altan.dk gået i gang med at opføre en elevator i hovedtrappen, da ejerforeningen har peget på dem som ansvarlig for at gennemføre projektet med at indbygge en elevator i den 115 år gamle og smukke ejendom.

Hvilken type altanejer er du?

Altaner findes både små og store, samt i forskellige former og til forskellige formål. Vi bruger alle vores altan forskelligt, og så alligevel ikke. Når vi ser alle de glade altanejere rundt omkring - og hvordan de bruger deres altan - er der alligevel fire typer, som går igen. Vi har forsøgt at definere dem. Den haveglade, den sociale, den familie og den klassiske/simple. Er du en af dem?

Vil du vide mere?

Kontakt os om opstart af den gode altan- eller elevatorproces i din forening

Altan.dk er Danmarks største leverandør af altaner og siden 2012 har vi også været blandt de førende indenfor elevatorsalg og -montage. Vi har bl.a. fundet på muligheden for at erstatte bagtrappen med en elevator i eksisterende etagebyggeri. Kontakt os hvis du vil vide mere.

TILBEHØR TIL DIT ALTANLIV

Prikken over i'et

Borde, stole, lyskæder, tæpper, skind og meget meget mere. På altan-liv.dk finder du alt hvad du skal bruge til at indrette din altan

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.