Filtrering: ALLE
  • Filtrering:
  • VIS ALLE
  • Guides
  • Alle
  • CSR
  • Elevatorer
  • Altaner
Filtrér
Marie Steenberger
Til det gode liv i byen - i samarbejde med Marie Steenberger

Altan.dk har i samspil med Altanliv.dk indledt et samarbejde med Marie Steenberger, som skal sætte fokus på det gode altanliv, og hvad en altan i byen gør for din indre sundhed og dit velvære.

Altanens Dag

I samarbejde med AltanLiv har vi skabt "Altanens Dag", som altid falder den sidste fredag i april. Et tidspunkt nøje udvalgt, fordi vinteren for alvor har sluppet sit tag i Danmark, og en dag som stadig er tidlig på foråret.

Altanløsning

En altan er en fantastisk løsning til de mange byboere, som gerne vil have udelivet tættere på. Når man bor i en lejlighed i byen, kan udelivet og den friske luft nemt føles langt væk. Med en altan kan du altid opleve den friske luft på nært hold - med direkte udgang fra din lejlighed. Den rette altan vil føles som en forlængelse af dit hjem og skabe rammerne for gode, udendørs oplevelser.

Altan.dk søger bygningskonstruktør/ teknisk designer til projekteringsafdelingen

Vi har fuld fart på i projekteringsafdelingen hos Altan.dk. Der er masser af projekter som ligger og venter på os, og vi mangler derfor en bygningskonstruktør eller en teknisk designer på tegnestuens projekteringsteam til bearbejdningen af de mange projekter. Nærmere bestemt en projekteringsansvarlig til projektering & sagsbehandling af altansager.

Vi byder velkommen til ny projekteringschef

Projekteringsafdelingen er en absolut vital del af vores organisation i Altan.dk. Det er her vi har kontakten med myndighederne, udarbejder projekterne som skal behandles og så er projekteringsafdelingen bindeleddet mellem salgs- og produktionsafdelingen. Derfor er vi også ekstremt glade for, at kunne byde en så kompetent ny medarbejder som Mette velkommen i familien.

ÅBEN ELEVATOR udsættes til efter påske

Trenden med at installere elevatorer i eksisterende boligetageejendomme, har for alvor bredt sig i større danske byer; og nu er et af de første projekter færdigt og klar til fremvisning.

Forslag til nye retningslinjer for altaner i København

Skal København have flere eller færre altaner? Københavns borgere er ikke i tvivl - efterspørgslen har aldrig været større! Men det lader til at Teknik- og miljøforvaltningen er af en anden opfattelse. Hvis deres forslag til nye altanretningslinjer bliver stemt igennem, kan det blive svært at få brugbare altaner i Københavns kommune.

Wlad i Nicaragua
Wlad tog til Nicaragua med et ønske om at gøre en forskel

"Jeg tog afsted med et brændende ønske om, at gøre en forskel for et projekt, der gav mening for mig og min uddannelsesbaggrund," fortæller Wlad, som i foråret var frivillig på vores Inværksætterskole, Casa Capasa, i Nicaragua.

VIS FLERE ARTIKLER +
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os om opstart af den gode altan- eller elevatorproces i din forening

Tlf. +45 70 70 20 18
TILBEHØR TIL DIT ALTANLIV

Prikken over i'et

Borde, stole, lyskæder, tæpper, skind og meget meget mere. På altan-liv.dk finder du alt hvad du skal bruge til at indrette din altan

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os