Filtrering: ALLE
  • Filtrering:
  • VIS ALLE
  • Guides
  • Alle
  • CSR
  • Elevatorer
  • Altaner
Filtrér
Ambitiøst webshopmanager søges til populær webshop

Mange danskere drømmer om det gode liv på altanen. Solbadning, middag i det fri, nem adgang til frisk luft og lyse nætter... I Altan.dk er vi leveringsdygtige af netop dette - både altanerne som livet skal leves på, men også udstyret og møblerne som er prikken over i'et. Altanliv.dk er vores webshop og nu skal vi have fundet den perfekte kandidat til at indfri det kæmpe potentiale.

Altansælger søges

I Altan.dk får vi rigtig mange henvendelser fra altanhungrende danskere og samtidig har vi lagt en meget ambitiøs vækststrategi, frem mod 2025. Vi har derfor besluttet, at mande op igen og søger således en 12. mand/kvinde til vores 11 mand store altan salgsafdeling.

Balkon eller altan? Hvad er forskellen?

Du har sikkert selv brugt begge ord før: Balkon og altan. Men har du nogensinde tænkt over, hvad forskellen er på de to ord?

Eleverne arbjeder i marken
Nyt fra Casa Capasa - skolen er i gang

I starten af marts begyndte det første hold af unge håbefulde elever på vores Iværksætterskole i Nicaragua, Casa Capasa. I den forbindelse var vores CSR ambassadør og ejer af Altan.dk, Peter Knudsen, på besøg på skolen.

Elevator i bagtrappen giver liv på tagterrassen

En andelsboligforening på Lipkesgade er godt i gang med at modernisere deres gamle ejendom fra 1890 med elevatorer og altaner, så komforten øges og adgangen til den 10 år gamle tagterrasse gøres nemmere.

Altan.dk fortsætter arbejdet med respekt for kunder og anbefalinger

I Altan.dk følger vi udviklingen omkring Corona nøje. Vi er meget opmærksomme på hele tiden at tilpasse vores processer, så vi følger alle anbefalinger for at undgå smittespredning. Samtidig er det vigtigt for os at understrege, at vi "stadig er her". Vi afholder møder og monterer altaner og elevatorer - læs mere om hvordan vi gør herunder.

Altaner på Kobberhuset i Ringsted
Altaner uden for storbyen: Kobberhuset i Ringsted

"Der pudsige er jo, at jeg som barn selv boede i ejendommen med mine forældre og jeg har altid syntes, at det var en flot ejendom. Det er jo en af byens markante ejendomme - så det var meget spændende for os, da vi fik mulighed for at købe den af familien Hermansen tilbage i 90’erne," fortæller Ole Nielsen.

Fodboldbanen på Iværksætterskolen, Casa Capasa
Nyt fra Casa Capasa - Iværksætterskolens første dag

I begyndelsen af 2017 iværksatte Altan.dk byggeriet af en iværksætterskole i det mellemamerikanske land, Nicaragua. Iværksætterskolen, Casa Capasa, står nu færdig og er klar til at åbne for de første kursister.

VIS FLERE ARTIKLER +
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os om opstart af den gode altan- eller elevatorproces i din forening

Tlf. +45 70 70 20 18
TILBEHØR TIL DIT ALTANLIV

Prikken over i'et

Borde, stole, lyskæder, tæpper, skind og meget meget mere. På altan-liv.dk finder du alt hvad du skal bruge til at indrette din altan

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os