Filtrering: ALLE
  • Filtrering:
  • VIS ALLE
  • Guides
  • Alle
  • CSR
  • Elevatorer
  • Altaner
Filtrér
ÅBEN ELEVATOR udsættes til efter påske

Trenden med at installere elevatorer i eksisterende boligetageejendomme, har for alvor bredt sig i større danske byer; og nu er et af de første projekter færdigt og klar til fremvisning.

Forslag til nye retningslinjer for altaner i København

Skal København have flere eller færre altaner? Københavns borgere er ikke i tvivl - efterspørgslen har aldrig været større! Men det lader til at Teknik- og miljøforvaltningen er af en anden opfattelse. Hvis deres forslag til nye altanretningslinjer bliver stemt igennem, kan det blive svært at få brugbare altaner i Københavns kommune.

Wlad i Nicaragua
Wlad tog til Nicaragua med et ønske om at gøre en forskel

"Jeg tog afsted med et brændende ønske om, at gøre en forskel for et projekt, der gav mening for mig og min uddannelsesbaggrund," fortæller Wlad, som i foråret var frivillig på vores Inværksætterskole, Casa Capasa, i Nicaragua.

Når videnskab og håndværk går op i en højere enhed - Jeppe Bredahl afslutter ph.d. projekt i Altan.dk

I Altan.dk har vi altid forsøgt at tænke anderledes. Vi har altid gjort meget for at understøtte filosofien om, at vi er ét firma – en familie, hvor alle input er gode og vigtige – uanset om de kommer fra lærlingen eller direktøren.

Hørsholmgade
Stort elevatorprojekt i smuk og prisvindende ejendom

Andelsforeningen Hørsholmsgade 22 A-K med godt 100 lejligheder har udover en stor facaderenovering og nye vinduer fået 11 elevatorer i den smukke palæejendom fra 1902. Altan.dk stod for hele elevatordelen af byggeriet

Specielløsning med respekt for fredning

Altan.dk fik efter en to år lang ansøgningsproces lov til at opføre en elevator i en fredet ejendom på Skt. Annæ Plads. Resultatet er en diskret og meget smuk løsning i bagtrappen – uden at ejendommens udtryk på nogen måder er blevet skæmmet.

Sådan udnytter du altanen optimalt

Sommeren er over os, og gode stunder med udendørs hygge på altanen er på sit højeste. Det kan dog være svært at udnytte den begrænsede plads på altanen optimalt og få plads til det, man drømmer om. Vi har her lavet en guide med fem trin til den gode altan, så du kan gå sommeren i møde på din drømmealtan.

Balkon eller altan? Hvad er forskellen?

Du har sikkert selv brugt begge ord før: Balkon og altan. Men har du nogensinde tænkt over, hvad forskellen er på de to ord?

VIS FLERE ARTIKLER +
VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os om opstart af den gode altan- eller elevatorproces i din forening

Tlf. +45 70 70 20 18
TILBEHØR TIL DIT ALTANLIV

Prikken over i'et

Borde, stole, lyskæder, tæpper, skind og meget meget mere. På altan-liv.dk finder du alt hvad du skal bruge til at indrette din altan

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os