Altanproces

Når du indgår aftale med Altan.dk om at levere din nye altan, indgår du aftale med en totalleverandør. Det vil sige, at vi vil stå for alt lige fra første besigtigelse af ejendommen, tegningsmateriale, ingeniørberegninger og de nødvendige tilladelser fra jeres kommune, til produktion af altanen, montagen samt de lovpligtige 1 års og 5 års gennemgang.

01

Tilbud

Tilbud

Går I og overvejer at få altaner i andelsforeningen eller ejerforeningen? Altan.dk kommer ud til jer og mødes dér, hvor I bor. Altan.dk har hjulpet hundredvis af ejerforeninger og andelsforeninger sikkert igennem deres altanprojekter, og én ting er sikkert: Der er aldrig to projekter, der er ens, når det gælder altaner i eksisterende etagebyggeri. Alligevel følger her en lille guide til, hvordan du og din boligforening kan tage hul på altanrejsen sammen med Altan.dk.

02

PROJEKTERING OG BYGGETILLADELSE

Projektering

Byggetilladelsen er en nødvendig og essentiel del af altanprocessen. Men hvordan får man egentlig sådan en byggetilladelse i hus, og hvilke regler gør sig gældende?

Som kommende altanejer skal du og din boligforening ikke selv stå for besværet med projektering og myndighedsbehandling. Det praktiske arbejde i forbindelse med byggetilladelsen tager vi os af. Det betyder også, at vi hos Altan.dk står for at udarbejde de tegninger og statiske beregninger, der danner grundlag for den endelige tilladelse fra kommunen.

03

PRODUKTION AF DIN DRØMMEALTAN

Altanproduktion

Produktionsmæssigt består en altan af fire hoveddele: Rækværket (værnet), bunden, dørpartiet og det bærende stål, der skal fastgøres i murværket. Hertil kommer tilvalg som underbeklædning på bunden samt eventuelt gulv og håndliste. Naturligvis i bæredygtigt hårdttræ, ligesom vores stålproducenter er CE certificeret

04

MONTAGE

Vi flytter ind hos dig

Når vi har byggetilladelsen på plads, og altanerne er produceret, er vi klar til altanmonteringen. Arbejdet foregår fra en arbejdsplatform, der bevæger sig op og ned langs ejendommens facade og sikrer, at vores altanmontører har den helt rigtige arbejdshøjde til at montere altanerne.

Arbejdsplatformen til altanmontering flyttes fra opgang til opgang, og den vil derfor kun stå udenfor din lejlighed i en kortere periode. Du undgår derfor det velkendte og traditionelle stillads, som ofte står og generer dit udsyn i mange uger i træk.

05

AFLEVERING

Aflevering

Tak for denne gang og tillykke med din nye altan. Vores altanmontører afleverer din altan til dig, nu hvor den er færdigmonteret og klar til brug. Såfremt I, i boligforeningen, har en byggerådgiver tilknyttet jeres altansag, så afholdes der typisk en afleveringsforretning, hvor alle altaner gennemgås.

VIL DU VIDE MERE OM MULIGHEDEN FOR AT FÅ ALTAN I DIN FORENING?

Kontakt os om opstart af den gode altanproces i din forening

Der vil altid være en Altan.dk altan til lige præcis din ejendom. At få en altan fra Altan.dk er som at få et nyt individuelt møbel – direkte tilpasset til ejendommen.

Find din drømmealtan

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.