Din altan produceres

Når din kommune udsteder en endelig byggetilladelse, går vi straks i gang med at producere alle nødvendige materialer til lige præcis din altansag, så vi kan begynde arbejdet med at montere altanen så hurtigt som muligt.

Specialiserede fabrikker fremstiller din altan

Galvaniseret stål fra danske leverandører, aluminium fra Alvesta i Sverige og dørpartier i kernetræ fra Klippinge. Altan.dk arbejder tæt sammen med nøje udvalgte fabrikker, som er specialiserede i produktion af altanelementer og døre, der er fremstillet specifikt til altaner.

Både vi og vores leverandører har årtiers erfaring med at bygge altaner, eller elementer til disse. Vi ved hvad myndighederne giver tilladelse til, vi har kontakt til arkitekter, måler op og gennemfører arbejdet fra A-Z. Vi sørger for, at producere og montere din altan hurtigst muligt og vi overholder altid gældende regler og love, hvilket vi også kræver af vores leverandører.

Vores chauffør gør alt klar til opstart på jeres adresse

Arbejdsplatform, skurvogn, materialecontainer, truck, køreplader, værktøj og øvrigt grej. Sideløbende med produktion af altanerne klargøres de mange elementer, der, som brikker i et puslespil, skal passe sammen for at din boligforenings altansag kan komme til at forløbe så optimalt som muligt. Vi gennemfører cirka 100 altansager med rundt regnet 2.500 altaner årligt, så vi ved hvad der skal til for at konstruere altaner og montere dem korrekt, forsvarligt og efter lovgivningen på området.

Vil I også i gang med et altanprojekt i jeres boligforening? Så kontakt os og få meget mere information om processen, fra de indledende overvejelser, til altanerne er færdigbygget, monteret og klar til brug.

Vi står for projekteringen

Projekteringsafdelingen hos Altan.dk udarbejder tegningsmateriale og statiske beregninger, som er de beregninger, der skal sikre, at altankonstruktionen er korrekt og lever op til de regler, byggetilladelsen forudsætter.

Hos nogle kommuner – eksempelvis Københavns Kommune – kræves der både, at der sker en indsendelse af et detaljeret montage- og konstruktionsprojekt og et hovedandragende (tegninger). På baggrund af disse oplysninger og tegninger vælger kommunen, om der kan gives en æstetisk byggetilladelse fra kommunens arkitekter. Først herefter vil kommunen udstede en endelig tilladelse til, at altanmontagen kan påbegyndes.

Hos Altan.dk er vi i løbende dialog med din kommune. Vi klarer det praktiske og kender samtlige regler for altan byggetilladelse. Vi er naturligvis udmærket klar over, at I ønsker altanerne opført så hurtigt som muligt. I kan således trygt overlade altantilladelsen til os og vide, at vi arbejder så hurtigt og effektivt, som det er muligt i din kommune.

Dialog med kommunen om byggetilladelse til altanen

Selvom vi oftest har et upåklageligt samarbejde med myndighederne, kan der til tider være behov for at gå i tættere dialog med den pågældende kommune.

Kommunen har en naturlig og indlysende interesse i, at de gamle bygningers arkitektur og æstetik ikke påvirkes i negativ retning. Det gælder eksempelvis ved tilbygninger og ved montage af nye altaner, som er en del af det offentlige rum.

Hos Altan.dk er det vores klare mål, sammen med jer som bygherre, at arbejde mod den bedst mulige altanløsning til ejendommen. På den måde imødekommer vi alle interessenters ønsker – både hvad angår udseende og størrelse samt placering og krav til altan byggetilladelse.

Vi får produceret alt til din altan i Skandinavien

Afspil video

Vil du vide mere?

Læs mere om de 4 andre steps i processen mod nye altaner

Mød vores eksperter

Step 3, produktionen, dækker over produktionen af selve altanen, men også altandøren. Her er Kim og Per de absolutte eksperter og kan svare på evt. spørgsmål

Allan Vanggaard

Allan Klæstrup Vanggaard

Altankonsulent

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.