Velkommen ud under åben himmel

Nu kan du stille bord og stole ud og sætte kaffen over. Din altan er klar til at blive brugt og nydt af dig og din familie. Ønsker du inspiration til livet på din altan, kan du besøge facebooksiden altan-liv, hvor der er tips og tricks og gode råd fra andre altanejere. På altan-liv.dk kan du ligeledes finde en masse inspiration til indretning af din altan, ligesom du her kan købe alt hvad du skal bruge på altanen. Her finder du borde, stole, altankasser, parasoller, altanvarmere og meget mere. Alt sammen håndplukket, så det passer præcis til en altan i forhold til størrelse, anvendelighed og vedligehold.

Har du været tilfreds med forløbet?

Hos Altan.dk gør vi altid vores bedste for at aflevere et godt og solidt altanprodukt til dig. Skulle der alligevel være detaljer, som du mener vi bør kigge på, så afleverer vi en bemærkningsseddel sammen med altanen. Målet er at eventuelle fejl og mangler kan udbedres med det samme, og mens vi stadig er på jeres adresse.

Enhver byggeopgave medfører normalt diverse gener i form af byggeaffald og afbrud af den “normale orden”, men inden byggepladsen forlades, sørger vi for, at rydde op og reetablere evt. skader forårsaget af os.

Vi afleverer ligeledes en lille “Velkommen på din altan” pakke med inspiration til dit altanliv samt en gave, som kan bruges til indvielse af altanen.

Har I valgt at køre jeres altansag direkte med Altan.dk, som de fleste boligforeninger gør det, så afsluttes altanprojektet ikke før alle eventuelle fejl og mangler er udbedret fra vores side.

De smukke kobberkasser fra altan-liv.dk, får den flotteste patina og matcher altanens træværk

En kop kaffe, en god stol og et tæppe i ryggen – meget mere skal der ikke til for at indrette sig på altanen

Altanen er færdig og dit nye altanliv kan nu begynde

Afspil video

Vil du vide mere?

Læs mere om de 4 andre steps i processen mod nye altaner

Mød vores eksperter

Vil du vide mere om projekteringen, eller har du et konkret spørgsmål til vores eksperter? Kontakt os her

Allan Vanggaard

Allan Klæstrup Vanggaard

Altankonsulent

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.