Velkommen ud under åben himmel

Nu kan du stille bord og stole ud og sætte kaffen over. Din altan er klar til at blive brugt og nydt af dig og din familie. Ønsker du inspiration til livet på din altan, kan du besøge facebooksiden altan-liv, hvor der er tips og tricks og gode råd fra andre altanejere. På altan-liv.dk kan du ligeledes finde en masse inspiration til indretning af din altan, ligesom du her kan købe alt hvad du skal bruge på altanen. Her finder du borde, stole, altankasser, parasoller, altanvarmere og meget mere. Alt sammen håndplukket, så det passer præcis til en altan i forhold til størrelse, anvendelighed og vedligehold.

Har du været tilfreds med forløbet?

Hos Altan.dk gør vi altid vores bedste for at aflevere et godt og solidt altanprodukt til dig. Skulle der alligevel være detaljer, som du mener vi bør kigge på, så afleverer vi en bemærkningsseddel sammen med altanen. Målet er at eventuelle fejl og mangler kan udbedres med det samme, og mens vi stadig er på jeres adresse.

Enhver byggeopgave medfører normalt diverse gener i form af byggeaffald og afbrud af den “normale orden”, men inden byggepladsen forlades, sørger vi for, at rydde op og reetablere evt. skader forårsaget af os.

Vi afleverer ligeledes en lille “Velkommen på din altan” pakke med inspiration til dit altanliv samt en gave, som kan bruges til indvielse af altanen.

Har I valgt at køre jeres altansag direkte med Altan.dk, som de fleste boligforeninger gør det, så afsluttes altanprojektet ikke før alle eventuelle fejl og mangler er udbedret fra vores side.

De smukke kobberkasser fra altan-liv.dk, får den flotteste patina og matcher altanens træværk

En kop kaffe, en god stol og et tæppe i ryggen - meget mere skal der ikke til for at indrette sig på altanen

Vi står for projekteringen

Projekteringsafdelingen hos Altan.dk udarbejder tegningsmateriale og statiske beregninger, som er de beregninger, der skal sikre, at altankonstruktionen er korrekt og lever op til de regler, byggetilladelsen forudsætter.

Hos nogle kommuner – eksempelvis Københavns Kommune – kræves der både, at der sker en indsendelse af et detaljeret montage- og konstruktionsprojekt og et hovedandragende (tegninger). På baggrund af disse oplysninger og tegninger vælger kommunen, om der kan gives en æstetisk byggetilladelse fra kommunens arkitekter. Først herefter vil kommunen udstede en endelig tilladelse til, at altanmontagen kan påbegyndes.

Hos Altan.dk er vi i løbende dialog med din kommune. Vi klarer det praktiske og kender samtlige regler for altan byggetilladelse. Vi er naturligvis udmærket klar over, at I ønsker altanerne opført så hurtigt som muligt. I kan således trygt overlade altantilladelsen til os og vide, at vi arbejder så hurtigt og effektivt, som det er muligt i din kommune.

Dialog med kommunen om byggetilladelse til altanen

Selvom vi oftest har et upåklageligt samarbejde med myndighederne, kan der til tider være behov for at gå i tættere dialog med den pågældende kommune.

Kommunen har en naturlig og indlysende interesse i, at de gamle bygningers arkitektur og æstetik ikke påvirkes i negativ retning. Det gælder eksempelvis ved tilbygninger og ved montage af nye altaner, som er en del af det offentlige rum.

Hos Altan.dk er det vores klare mål, sammen med jer som bygherre, at arbejde mod den bedst mulige altanløsning til ejendommen. På den måde imødekommer vi alle interessenters ønsker – både hvad angår udseende og størrelse samt placering og krav til altan byggetilladelse.

Altanen er færdig og dit nye altanliv kan nu begynde

Vil du vide mere?

Læs mere om de 4 andre steps i processen mod nye altaner

FIND TILBEHØRET TIL DIT NYE ALTANLIV

Hvordan vil du indrette dig på din nye altan?

Din altan er nu færdigmonteret og er blevet afleveret af vores dygtige altanmontører, så nu er det tid til at flytte ind på den. Vores samarbejdspartner altan-liv.dk er eksperter i tilbehør og inspiration til altanen

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os