Altanmodeller

Hvilken altan skal du vælge? Hvordan skal altanen se ud? Hvilket materiale skal altanen laves i? Er der nogle specifikke krav fra kommunen? Der er mange faktorer, der spiller ind, og de største af dem er udseende, pris og krav fra kommunerne. Vores udvalg af altanmodeller kan alle noget forskelligt, og du kan næsten altid finde en altan, som passer præcis til dine og din forenings ønsker og behov.

Stålaltan

Betonaltanen med et stålrækværk er den mest klassiske altantype. Stålaltanen kan også laves med både bund og rækværk i stål. Det vil ofte give et ekstra skarpt og moderne udtryk.

Aluminiumsaltan

Et alternativ til den klassiske stålaltan er vores aluminiumsaltan. Aluminium er lettere og derfor også en billigere løsning, da både fastgørelse og ophæng ofte kan løses på en simplere måde, når altanen ikke vejer så meget som f.eks. stålaltan.

SA-modellen

SA-altanen er en altan, som er kombineret af stål og aluminium. Kombinationen giver de bedste egenskaber og de mest æstetiske udtryk fra henholdsvis stål og aluminium.

X-modellen

Vores X-model er en specialdesignet altan, der oftest laves med dekorative detaljer. Det giver mulighed for at tilpasse altanen til mange af de gamle, flotte og bevaringsværdige bygninger i Danmark.

 

KOMMER SNART

VIL DU VIDE MERE OM MULIGHEDEN FOR AT FÅ ALTAN I DIN FORENING?

Kontakt os om opstart af den gode altanproces i din forening

Der vil altid være en Altan.dk altan til lige præcis din ejendom. At få en altan fra Altan.dk er som at få et nyt individuelt møbel – direkte tilpasset til ejendommen.

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.