Ledige stillinger

Vi har ingen ledige stillinger pt, men du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@altan.dk

Vi skal have det sjovt, opføre os ordenligt, tjene penge, gøre det simpelt

- Altan.dk værdier

Hvad er I inspireret af?

Vi kan godt lide at se boligprogrammer som ”Kender du typen” og ”Boligkøb i blinde”, hvor vi finder inspiration fra mange forskellige hjem. Ellers finder vi også ofte inspiration, når vi er ude hos venner og familie. Vi har bl.a. lige købt et billede malet af Julies niece, som hun havde hængende derhjemme. Det bliver hyggeligt, når det kommer til at hænge i vores stue og bringe masser af personlighed ind i rummet.

Hvilket rum holder I mest af?

Vi elsker soveværelset! Vi har en vandseng, og den er helt fantastisk at sove i. Derudover er vi rigtig glade for stuen, da den kan samle alle vores venner og familie, hvor vi kan have gode stunder sammen. Det har været vigtigt for os, at alle rummene bliver brugt, som de har været tiltænkt fra start. Det har meget betydning for os, at hele familien kan være samlet ét sted, og at der er plads til os alle.

Dog kunne vi godt bruge et ekstra værelse, men vi synes, det er ærgerligt at tage den store stue og bruge som værelse. Derfor har vi en plan om, at vi på sigt vil udvide lejligheden med loftrummet, hvor vi vil skabe et ekstra rum og muligvis en tagterrasse – det ville være så fedt.

 

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.