I et altanprojekt kan der være mange forskellige aktører. Beboere, kontaktpersoner og rådgivere, er nogle af dem. Her kan du høre nogle af interessenterne fortælle om hvad der gør et altanprojekt godt.

Læs mere om vejen til drømmealtanen

Drømmen om altaner starter ofte hos en eller flere beboere i en etageejendom. Derefter er der mange spørgsmål, som hurtigt melder sig: Hvordan gør vi? Kan vi få tilladelse til altaner? Skal vi ringe til kommunen? Kan det overhovedet lade sig gøre? Og hvad koster det?

Eftersyn af ældre altaner

Har du styr på din altans forventede levetid?

Som ejendoms- eller altanejer, er det dit ansvar, at føre tilsyn med din altan. Det er vores klare anbefaling, at få en professionel til at foretage dit altaneftersyn og efterfølgende få lagt en vedligeholdelsesplan. Derfor har vi indgået et samarbejde med NIRAS A/S, som er en af Danmarks største ingeniørvirksomheder. Læs mere om konkrete eftersyn her.

ALTANDRØMME

Altandrømme er vores altankatalog, som er en blanding af konkrete cases, inspiration og faktuel viden om vores altaner. Dyk ned i vores katalog lige her

Vil du vide mere?

Går I og overvejer at få altaner i andelsforeningen eller ejerforeningen? Altan.dk kommer ud til jer og mødes dér, hvor I bor.

Niels Urban

Salgschef

+45 41 37 18 22
nu@altan.dk

Asbjørn Jensen fra Altan.dk
Asbjørn Jensen

A-konsulent

+45 22 28 30 38
aj@altan.dk

Morten Rasmussen fra Altan.dk
Morten Rasmussen

A-konsulent

+45 40 49 46 95
mr@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os