Drømmer du om ny altan? Lad os visualisere din drøm

Her ser du et konkrete eksempel på en visualisering af et altanprojekt. Altanerne eksisterer altså ikke i virkeligheden — endnu.

Drømmen om altaner lever i bedste velgående i mange boligforeninger – og med god grund. Altaner er en stor gevinst på mange parametre og vil medføre en stor merværdi for de beboere, som får glæde af enten en ny altan.

Hvordan ser altanerne egentlig ud?

Det er ikke svært at forestille sig alle de ting du kan bruge din altan til. Hyggelige middage med familien, dyneluftning, friske morgener med kaffen eller urban gardening og solbadning.

Det kan straks være sværere at forestille sig hvordan altanerne kommer til at se ud på facaden, nede fra gården eller fra gaden.

Det ved vi godt og derfor tilbyder vi også at udarbejde visualiseringer, når I får et tilbud fra os. På den måde vil I, med selvsyn og inden kontrakten er indgået, kunne se hvordan altaner vil tage sig ud på jeres ejendom.

Meget kan selvfølgelig ske, som kan have betydning for altanernes udseende, i processen mod at få byggetilladelse på fx at montere altaner. Men visualiseringerne er et rigtig godt værktøj til at få en fornemmelse af designet, størrelsen, skyggeeffekt og meget mere. I nogle tilfælde vil vi endda kunne vise møblerede altaner.

Visualiseringer som internt ”salgsredskab” i din boligforening

I en boligforening kan der være mange forskellige interesser, præferencer og ikke mindst behov, når store beslutninger skal tages – beslutninger som f.eks. tilkøb af altaner. I tilfælde, hvor en forening har udnævnt en altangruppe, der har fået til opgave at fremskaffe tilbud og andet materiale, som kan bruges når beslutningen skal tages, kan en visualisering være forskellen mellem stemmer for eller imod.

Mange mennesker har nemlig behov for noget konkret og visuelt at forholde sig til, så med vores visualiseringer, som tager højde for både størrelsesforhold og lysforhold, vil beslutningstagere have både et godt salgs- og beslutningsværktøj i hånden.

Indhent et tilbud og få en gratis visualisering med

Når du indhenter tilbud på altaner fra Altan.dk, tilbyder vi som udgangspunkt altid at lave en konkret visualisering. Det gør vi fordi vi ønsker at gøre beslutningsprocessen så nem og gennemskuelig som mulig.

Hvis I har talt om at indhente tilbud på altaner i din boligforening, skal du være velkommen til at tage sende os en mail eller give et kald. Når du kontakter os, vil vi sammen finde et tidspunkt hvor vi kan komme og besigtige jeres ejendom og sammen drøfte jeres ønsker og muligheder. På baggrund af besigtigelsen, vil du efterfølgende modtage et tilbud samt en visualisering, hvis det er et ønske i foreningen.

Eksempler på visualiseringer af altanprojekter

Billederne her viser de eksisterende bygninger samt en visualisering af, hvordan bygningerne ville se ud med altaner. Træk i pilene for at se før- og efterbillederne.

INSPIRATION

Til nye udsigter, højt til loftet, udeliv, små pauser, blå timer og grønne fingre

Mød vores eksperter

Vil du vide mere om altaner, elevatorer eller noget helt andet om vores virksomhed, er du mere end velkommen til at tage fat i os

Niels Urban

Niels Urban

Salgsdirektør

Allan Vanggaard

Allan Klæstrup Vanggaard

Altankonsulent

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.