Altanen er vores ekstra rum

Camilla Foss, Nørrebro 2. sal

Detaljer

Hvem:
Camilla (35), Designer og Michael Foss (38), revisor hos Deloitte. Bor med deres to børn William på 5 år og Isabell på 2 år.

Lejlighed:
Klassisk københavner lejlighed på 125 m2 på Nørrebro i København. Her har parret boet i otte år – og altanerne fra Altan.dk har de haft i to år.

Type:
Stålaltan S1. Sort stålrækværk og -bund med samt hårdttræ håndliste og gulv

Størrelse:
1500 x 4500 mm

Barnedåb og Tour de France på altanen

Altanen er vores ekstra rum i lejligheden, og der er ikke det, vi ikke bruger den til! Ofte inviterer vi venner eller naboer til middag i det fri, da det ikke er noget problem at sidde fire voksne herude.

Voksentid på altanen med grill og rødvin

Det er ikke alle foreninger der tillader at man griller på sin altan og, hvis det er tilladt, skal man oftest benytte sig af en gasgrill

Altanen er vores nye ekstra rum i lejligheden. Der er ikke det, vi ikke bruger den til.

Vi har for eksempel afholdt barnedåb med 50 mennesker i lejligheden og udekøkken på altanen, hvor al maden blev tilberedt. I de varme måneder griller og spiser vi herude flere gange om ugen. Ofte inviterer vi venner eller naboer til middag i det fri, da det ikke er noget problem at sidde fire voksne herude. I juli måned har vi haft succes med at trække et kabel ud gennem badeværelset, og så har min mand og jeg ellers ligget i vores flyderstole og set Tour de France i skyggen under vores parasol.

"Ofte inviterer vi venner eller naboer til middag i det fri, da det ikke er noget problem at sidde fire voksne herude"

- Camilla Foss

Altanen som drivhus og til italiensk inspireret tørresnor

Om vinteren holder vi bl.a. drikkevarer og suppe på køl ude på altanen, og når min mand holder sin årlige herrejulefrokost, så er altanen også populær både som køleskab og rygerum. Vi har også brugt altanen til at opmagasinere træer, som senere skulle plantes ud i vores sommerhus.

For ikke at tage for meget plads på altanen har jeg fået lavet et italiensk snorretræk fra altanen og hen til gavlen af trappetårnet. Seneste investering og påfund er et lauerbærtræ på altanen, så vi altid er leveringsdygtige i lauerbærblade, når vi griller flæskesteg på vores gasgrill.

Find alt til dit altanliv

På altanliv.dk kan du finde alt for sammenklappelige møbler og lækre tæpper og skind, til fine accessories fra bl.a. House Doctor

Vi rådgiver dig og din forening til den rigtige altan

Vi har rigtig mange års erfaring med at rådgive, når den rigtige altantype skal findes. Der melder sig ofte mange spørgsmål, når en eller flere i boligforeningen kommer med forslaget om altaner. Vi kender svaret på dem alle.

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.