Filtrering: ALLE
  • Filtrering:
  • VIS ALLE
  • Altaner
Filtrér
Elevator i bagtrappen giver mere liv på tagterrassen

En andelsboligforening på Lipkesgade har for nylig moderniseret deres gamle ejendom fra 1890 med elevatorer og altaner, så komforten øges og adgangen til den 10 år gamle tagterrasse gøres nemmere.

Børnefamilie-kaos i et bohemehjem

Julia Lahme er forfatter og direktør i kommunikationsbureauet Lahme. Hun bor sammen med sin mand, Johan, som er kreativ chef og også kendt som rapperen Jooks. Parret har to børn, Elias på 12 og Sofus på 9. Lejligheden på Østerbro er en gammel herskabslejlighed på 182 m2, som parret har sat i stand stille og roligt de cirka 17 år, de har boet der.

Klassisk elegance med masser af personlighed

Birgitte og Janken har indrettet sig med både det praktiske og det æstetiske for øje. Deres nye altan gør det muligt at mærke årstidernes skiften og nyde udelivet helt tæt på.

Personlighed i æstetiske rammer

Der er ingen tvivl om, at Lea har sans for detaljer. Den skønne lejlighed på Amagerbro vidner om et menneske, der elsker at nyde, og som dyrker det æstetiske og meningsfulde. På altanen er der skabt rammer for en rolig stund, så Lea kan nye sit ekstra rum i lejligheden.

Grøn oase på en regnvåd efterårsdag

Xenia bruger sin altan hele året – både som soveplads under den åbne himmel om sommeren og til en varmende stund i en solstråle om vinteren. Masser af planter, puder og tæpper gør altanen til en forlængelse af den skønne, feminine oase på Amager.

Blomsterparadiset på første sal

Midt i København nyder Klaus Møller tilværelsen i sin lejlighed, som er indrettet enkelt og funktionelt. Den nyerhvervede altan ser han som en naturlig forlængelse af lejligheden – og den skaber rum for afslapning og ro.

Den rolige krukkehave på Vesterbro

Lasse Overgaard på 38 år, lærer på en privatskole i København

Storbycharme i klassisk københavnerhjem

Amanda Hundrup, Ulrik Knudsen og Karl Hundrup Knudsen, Østerbro 1. sal

VIS FLERE ARTIKLER +
PRIKKEN OVER I'ET

Tilbehør til dit udeliv

Borde, stole, lyskæder, tæpper, skind og meget meget mere. På altan-liv.dk finder du alt hvad du skal bruge til at indrette din altan

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os