Den elegante stålaltan

Der er rigtig mange, der vælger en stålaltan på grund af de glatte overflader og pæne linjer. En altan i stål eller galvaniseret stål fremstår både elegant og stilren. Derudover medbringer stålaltanen en tryghed, eftersom den altid imødekommer kravene fra kommunen, som – især ved montering ud mod gaden – går meget op i, at altanerne matcher den byggestil, som ejendommen er holdt i. Stålaltanen kan naturligvis også monteres på gårdsiden af byggeriet, hvor den også kommer til sin ret.

Arkitekter vælger ofte altaner fra S-serien

S-serien er et populært valg blandt arkitekter, da der er rig mulighed for at tilpasse altanerne, så de passer til ejendommens generelle visuelle udtryk. Rækværket kan varieres i form, størrelse og stil. Mange er for eksempel glade for runde tremmer, som giver altanen et helt specielt look. Derudover er stålaltanen vedligeholdelsesfri og sikrer mange gode, udendørs oplevelser på altanen i fremtiden.

Mange muligheder med stålaltan

Med S-serien kan du kombinere et væld af muligheder og få din altan lakeret alt efter dine personlige behov, krav eller ønsker. I S-serien tilbyder vi altaner i ti forskellige farver. Du kan også vælge den mere luksuriøse version med gulv og håndliste i hårdt træ, hvilket giver en varm og smuk oplevelse. Ønsker du derimod komposit på gulvet og håndlisten, får du en slags kunstigt træ produceret af træspåner. Det udmærker sig også ved at være vedligeholdelsesfrit. Med selve håndlisten kan du vælge mellem fladt eller rundt stål, så der er mange muligheder for at skabe netop din ønske-altan.

Stål i samspil med aluminium

Hos Altan.dk tilbyder vi også en ny type af rækværker i aluminium, der ligner stål, men som har andre fordele. Når du kombinerer de to materialer, er fordelen, at vægten på din altan bliver en hel del lettere. De visuelle linjer er nøjagtigt de samme som i ståludgaverne, og de er også vedligeholdelsesfri. Et alurækværk bliver sikkert monteret på en stålbund, så du får en solid og robust altan.

Læs mere om vores forskellige altaner her. 

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os