Kontakt os

For Altan.dk handler det gode liv om kontekst og behov. Vi mener faktisk, at vi er med til at skabe det gode liv i byen, i kraft af de ca. 3000 altaner vi sætter op årligt, samt de mange elevatorer, der gør tilgængeligheden bedre for hundredevis af borgere i de danske byer.

Kontakt os om opstart af den gode altan- eller elevatorproces i din forening

Altan.dk er Danmarks største leverandør af altaner og siden 2012 har vi også været blandt de førende indenfor elevatorsalg og -montage. Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Sidder du fast?

Sidder du fast i jeres elevator, eller har du på anden måde brug for hjælp vedr. din elevator, så ring til vores servicetelefon.

OBS! Servicetelefonen er kun beregnet til opkald vedr. problemer med din elevator e.l..

Altan.dk kontorer

Altan.dk etablerer altaner og elevatorer i hele landet og derfor har vi også kontorer i henholdvis Sorø, København, Aarhus og Aalborg. I Sorø fordi det er her vi kommer fra og i København, Aarhus og Aalborg fordi det er vores tre største markeder. Det betyder dog ikke, at vi ikke hellere end gerne kommer derhen hvor du er og ønsker at etablere altan eller elevator. Herunder kan du finde det kontor som er nærmest dig.

Altan.dk hovedkontor

Æblegården, Næstvedvej 60, 4180 Sorø

A-HUS øst

Gl. Kongevej 17-19, 1610 København V

A-HUS vest

Graham Bells Vej 25, 8200 Aarhus

Har du brug for at lave en reklamation?

Har du brug for at lave en reklamation på dit altanprojekt, kan du udfylde formularen på vores reklamaionsside, og vores serviceafdeling tager hurtigst muligt kontakt til dig.

Husk, at du altid kan se i vedligeholdelsesguiden, hvordan du skal behandle dit produkt, for at garantien holder.

Mød vores eksperter

Hvis du har en specifik henvendelse er du også meget velkommen til at tage direkte kontakt til en af vores konsulenter

Mette Larsen

Økonomiassistent

Niels Urban

Niels Urban

Salgsdirektør

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.