VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os om opstart af den gode altan- eller elevatorproces i din forening

Altan.dk er Danmarks største leverandør af altaner og siden 2012 har vi også været blandt de førende indenfor elevatorsalg og -montage. Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tlf. +45 70 70 20 18
Elevator service

Sidder du fast?

Sidder du fast i jeres elevator, eller har du på anden måde brug for hjælp vedr. din elevator, så ring til vores servicetelefon.

OBS! Servicetelefonen er kun beregnet til opkald vedr. problemer med din elevator e.l..

+45 70 30 11 44

Altan.dk kontorer

Altan.dk etablerer altaner og elevatorer i hele landet og derfor har vi også kontorer i henholdvis Sorø, København, Aarhus og Aalborg. I Sorø fordi det er her vi kommer fra og i København, Aarhus og Aalborg fordi det er vores tre største markeder. Det betyder dog ikke, at vi ikke hellere end gerne kommer derhen hvor du er og ønsker at etablere altan eller elevator. Herunder kan du finde det kontor som er nærmest dig.

Altan.dk hovedkontor

Æblegården, Næstvedvej 60, 4180 Sorø

Altan.dks hovedkontor, Æblegården, i smukke Sorø og sådan har det været siden begyndelsen. Her blandt grønne marker og tætte skove, arbejder vi dagligt for at skabe den bedste altan- og elevatorproces muligt. Og vi er altid åbne for et besøg eller en snak over telefonen.

+45 70 40 49 88
kontakt@altan.dk

A-HUS øst

Gl. Kongevej 17-19, 1610 København V

På Gl. Kongevej 17-19 i København finder man Altan.dks showroom og café, Café Altanen. I A-HUSET, som vi kalder vores showroom, kan du altid booke møde med en af vores konsulenter og få en snak om altaner eller elevatorer. Eller du kan tage en kop kaffe og en velsmurt håndmad i cafeen.

+45 70 40 49 88
kontakt@altan.dk

A-HUS vest

M.P. Bruuns Gade 43, 8000 Aarhus C

På M.P. Bruuns Gade 43, i hjertet af Aarhus, ligger Altan.dks kontor og showroom i vest. Her kan du altid booke et møde, hvis du ønsker at tale med en altan- eller elevatorkonsulent. Men du er også velkommen til blot at kigge forbi, hvis du vil se en af vores altanmodeller, stå på den og mærke på materialerne. Vi har ligeledes en elevator, som vi gladeligt giver en tur i.

+45 70 40 49 88
kontakt@altan.dk

A-HUS Aalborg

Boulevarden 33A, 9000 Aalborg
Midt i Aalborg Centrum, ligger Altan.dks kontor i Aalborg. Her kan du altid booke et møde, hvis du ønsker at tale med en altan- eller elevatorkonsulent. Du er også meget velkommen til at kigge forbi, hvis du vil se et eksempel på en af vores altanmodeller, stå på den og mærke materialerne. En konsulent fra kontoret kan desuden i Aalborg Centrum lave fremvisning af en del tidligere altanprojekter eller elevatorprojekter.

+45 70 40 49 88
kontakt@altan.dk

A-HUS Göteborg

Södra Larmgatan 4, Göteborg
I slutningen af juni åbner vores kombinerede showroom og café i Göteborg. Spis en lækker frokost eller drik en kop kaffe på en af altanerne i caféen og få en fornemmelse af altanlivet. Du kan også få en snak med en af vores svenske altan- eller elevatorkonsulenter, som også kan vise dig forskellige svenske referenceprojekter.

0470-580918
kontakt@altandk.se

Har du brug for at lave en reklamation?

Har du brug for at lave en reklamation på dit altanprojekt, kan du udfylde formularen på vores reklamaionsside, og vores serviceafdeling tager hurtigst muligt kontakt til dig.

Husk, at du altid kan se i vedligeholdelsesguiden, hvordan du skal behandle dit produkt, for at garantien holder.

Hvis du har en specifik henvendelse er du også meget velkommen til at tage direkte kontakt til en af vores konsulenter

Mette Larsen

Økonomiassistent

+45 22 28 30 54
ml@altan.dk

Niels Urban

Salgschef

+45 41 37 18 22
nu@altan.dk

Søren Faebo Larsen

Relations- og forretningsudvikler

+45 60 11 57 77
sfa@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os