Frederiksberg halverer behandlingstid

Frederiksberg Kommune afsætter ressourcer til flere sagsbehandlere til altanprojekter i byen, hvorfor borgerne i kommunen nu kan se frem til at få altaner godkendt på den halve tid. Læs mere her.

På blot fire år er antallet af ansøgninger om etablering af altaner på Frederiksberg steget med intet mindre end 141%. Det er et udtryk for en eksplosiv interesse for altaner som uderum, men også som en sund investering i boligen. I faktiske tal er antallet gået fra 87 til 210 ansøgninger om altanprojekter, og som konsekvens har godkendelsesprocessen været forlænget væsenligt. Dette har naturligvis været til gene for beboere i etageejendomme, der har lavet aftale med et altanfirma og som nu blot går og drømmer om deres altan.

Som en konsekvens af dette, kan borgere i Frederiksberg Kommune nu se frem til at få altaner godkendt på den halve tid. Efterspørgslen på altaner har de seneste år været enorm på både Frederiksberg og i København, hvilket har fået lokalpolitikerne og Københavns Borgerrepræsentation til at agere. Først blev de nye altanretningslinjer stadfæstet i København og nu er en ny fast-track altanordning netop blevet trumfet igennem, ved budgetforhandlingerne i Frederiksberg Kommune. Målet er klart – tiden for ansøgningsprocessen skal halveres.

Niels E. Bjerrum, folketingskandidat og medlem af Københavns Borgerrepræsentation har i mange år haft altaner (og flere af dem) som en af sine mærkesager og ser frem til de positive vinde der lige nu blæser på altanområdet: ”Altanretningslinjerne har gjort det gennemsigtigt for de københavnske borgere at se, hvad der kan lade sig gøre. Nu skal sagsbehandlingen effektiviseres, så processen fra altanansøgning til altanetablering bliver kortere,”

På Frederiksberg er ventetiden på en altansag steget med 16 uger på grund af den store efterspørgsel. Det ønsker Simon Aggesen fra Konservative på Frederiksberg at få nedbragt: ”For mig at se, er det en helt naturlig del af borgernær service, at man får et hurtigt svar og god vejledning, når man kontakter kommunen. Her kan vi se, at vi godt kan gøre en ekstra indsats for at levere en ordentlig service til vores borgere,”

Hos os i Altan.dk er vi naturligvis ekstremt glade for udsigten til at hurtigere behandlingstid. Det vil have en enorm betydning for de ca. 3.000 borgere, som vi hvert år monterer altaner for – ikke blot i København og Frederiksberg, men i hele Danmark.

Hvis du ønsker at høre mere om muligheden for at etablere altan på din ejendom, er du velkommen til at KONTAKTE os. Du kan desuden læse mere om PROCESSEN, som du skal igennem, hvis du skal have altan på frederiksberg.

INSPIRATION

Til nye udsigter, højt til loftet, udeliv, små pauser, blå timer og grønne fingre

Mød vores eksperter

Vil du vide mere om altaner, elevatorer eller noget helt andet om vores virksomhed, er du mere end velkommen til at tage fat i os

Niels Andersen

Niels Peter Andersen

Byggeleder

Asbjørn Jensen

Asbjørn Jensen

Altankonsulent

Jesper Fogh

Jesper Fogh Christensen

Produktionsdirektør

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.