Når videnskab og håndværk går op i en højere enhed – Jeppe Bredahl afslutter ph.d. projekt i Altan.dk

I Altan.dk har vi altid forsøgt at tænke anderledes. Vi har altid gjort meget for at understøtte filosofien om, at vi er ét firma – en familie, hvor alle input er gode og vigtige – uanset om de kommer fra lærlingen eller direktøren.

Historisk set har byggebranchen ikke ligefrem været kendetegnet ved overvægt af akademisk uddannede medarbejdere. Og integrationen mellem håndværket ude på byggepladserne og planlægningsarbejdet inde på tegnestuerne og kontorerne har været vanskelig pga. store kulturforskelle og faglige baggrunde.

I Altan.dk har vi altid forsøgt at tænke anderledes. Vi har altid gjort meget for at understøtte filosofien om, at vi er ét firma – en familie, hvor alle input er gode og vigtige – uanset om de kommer fra lærlingen eller direktøren.

Ligeledes har vi altid involveret videnskaben, vidensinstitutionerne og kompetencer fra andre verdener end vores egen. Dels som inspiration; men også som direkte værktøjer i vores proces- og forretningsudvikling. I tidernes løb har det ført til udviklingssamarbejder med en række partnere som f.eks. Byggeriets Innovation, Realdania, Grundejernes Investeringsfond, MADE, DTU, Teknologisk og mange flere.

Jeppe's arbejde er utrolig vigtigt i Altan.dk's forretning og udgør hele nerven i vores tilbudssystem.

Tillykke til Jeppe som endelig har gennemført sin ph.d efter 3 års hårdt arbejde.

De seneste fem år har vi haft Jeppe Bredahl fast tilknyttet med opbygningen og udviklingen af en unik tilbudskonfigurator, som optimerer den interne proces ifm. prissætning af vores mange forskellige altankombinationer. Konfiguratoren har brede forgreninger og forbedrer kundeoplevelsen og giver mange andre afledte interne fordele for os selv og vores leverandører mv.

Jeppe Bredahl er uddannet ingeniør fra DTU, hvorfra Jeppe ligeledes, gennem de seneste tre år, har gennemført et imponerende og omfattende ph.d.-projekt, som en 100% integreret proces i vores virksomhed.

Selve ph.d.-afhandlingen er på et højt akademisk niveau og stiller bl.a. skarpt på læringerne mellem første og anden version af konfiguratoren. Herudover konkluderer afhandlingen vigtigheden af ejerskabet og ansvaret for driften og vedligeholdelsen af en konfigurator. Og ikke mindst de økonomiske konsekvenser og optimeringsmuligheder det kan give henholdsvis når man ikke har fokus på sin konfigurator og når man har.

Det har været fantastisk med denne videnstilførsel, i form af en ph.d.-medarbejder, i vores virksomhed; og Jeppe fortsætter i Altan.dk, hvor han allerede er allokeret til nye udviklingsprojekter. I første omgang med opbygningen af en tilsvarende tilbudskonfigurator for vores elevatorforretning. Og på sigt ser vi ligeledes et stort potentiale i at optimere andre dele af vores forretning samt evt. nye forretningsområder med afsæt i de erfaringer og kompetencer, Jeppe har tilført.

Ph.d.-afhandling titel: ”Operation and maintenance of product configuration systems in project-based small and medium-sized enterprises
Ph.d.-forsvar: 25.08.20

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.