Andelsbolig med altan i København

Hos Altan.dk etablerer vi altaner på ejendomme, hvor der ikke tidligere har været altaner, men vi udskifter også gamle, slidte altaner til nye.

Sidstnævnte var tilfældet på en andelsboligforening, A/B Ringgården, på ydre Østerbro i København. A/B Ringgården er en pæn, ældre ejendom, som snart runder de 100 år, og det var vigtigt for dem, at de nye altaner passede til bygningens oprindelige udtryk. Det ville vi hos Altan.dk selvfølgelig gerne tage højde for. Derfor specialdesignede vi hvide, kvadratiske altaner, som passede godt ind i ejendommens arkitektur. På den måde fik andelsboligforeningen nye altaner uden at gå på kompromis med det oprindelige facadeudtryk.

Læs mere om projektet her.

Lejligheder med store altaner i København

På Østerbrogade 103 i København ligger en familieejet udlejningsejendom, og de familiemedlemmer, som selv bor i ejendommen, havde længe savnet et større uderum end de oprindelige altaner fra 1907. Derfor besluttede de, at nu hvor de alligevel skulle i gang med at renovere, kunne de lige så godt gå all ind og få så store altaner som overhovedet muligt. Det resulterede i de største altaner, vi nogensinde har sat op på en eksisterende ejendom, hvor de største af altanerne er på næsten 20 m2, mens de resterende er på 15 m2. På den måde får beboerne et udendørsareal, som de kan bruge direkte fra deres eget hjem midt inde i København.

Læs mere om projektet her.

Altaner er populære på Frederiksberg

Fra 2013 til 2017 steg antallet af ansøgninger om etablering af altaner på Frederiksberg steget med 141%. En tydelig indikation af, at borgerne har et ønske om at have deres eget uderum.

Frederiksberg er et område som vi har stor erfaring med at opføre altaner i, og vi har også været så heldige, at vi er blevet hædret for vores arbejde. I 2018 udvalgte Facadeudvalget på Frederiksberg et af vores altanprojekter som den bedste facadedetalje. Begrundelsen herfor kan du høre herunder, i daværende Borgmester Jørgen Glenthøjs tale:

Vi bygger flotte altaner på Frederiksberg

Tidligere Borgmester på Frederiksberg Jørgen Glenthøj.

Her kan du se altaner på Østerbro i København

Med altaner helt op til 20 kvm. har beboerne på Østerbrogade i København fået usædvanligt store uderum.

Byggetilladelser til altaner i Københavns kommune

Københavns Kommune har lavet en række retningslinjer, som angiver krav til størrelse, placering og udformning af altaner i byen. Retningslinjerne er lavet med ønsket om at gøre det nemmere og mere overskueligt at få godkendt altanprojekter i København, og det er derfor en god idé at kende retningslinjerne, før man søger byggetilladelse til sit altanprojekt – det letter både processen for dig selv og kommunen.

Københavns Kommune har lavet vejledende standardstørrelser, så alle selv kan beregne hvor stor en altan, det er muligt at få godkendt. Standardstørrelsen er udregnet efter, hvor meget din altan vil påvirke underboens lysindfald.

Læs mere om retningslinjerne for altan i København Kommune her eller kontakt os for mere information. Hos Altan.dk er vi nemlig behjælpelige med hele processen lige fra byggetilladelse til færdig altan.

Pris på altan i København

Prisen på en altan i København kan variere meget, da det afhænger af mange forskellige til- og fravalg. Skal altanen vende mod gården eller gaden? Skal den være i stål eller aluminium? Hvor mange er I, der skal have altaner? Og er der tale om en tagaltan eller fransk altan?

Der er mange ting, der skal tages hensyn til, når prisen på en altan skal bestemmes. Læs mere om priser på altaner her eller kontakt os for at høre mere.

 

 

Vi hjælper med byggetilladelser til altaner i København

Vi har solgt, projekteret og monteret titusindvis af altaner, så tag trygt kontakt til os, hvis din altandrøm skal føres ud i livet

Vi bygger altaner i København

Spørg os

Vores altankonsulenter har alle stor erfaring med at vurdere hvad der kan lade sig gøre. Kontakt os i dag, for en gratis og uforpligtende besigtigelse

Thomas Dalkær

A-konsulent

+45 22 28 30 95
td@altan.dk

Per Lunding Sørensen

A-konsulent

+45 60 11 17 48
pls@altan.dk

Niels Urban

Salgschef

+45 41 37 18 22
nu@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os