Hvordan sikrer vi din altan?

Hvis den færdige rapport fra altaneftersynet viser, at der er behov for en større renovering eller en udskiftning af altanerne, står vi klar til at hjælpe dig — det gælder både en mindre eller større renovering af din altan eller en udskiftning til en sikrere altanmodel.

Ny, større og mere sikker altan

Hvis altaneftersynet viser, at der er behov for en udskiftning af altanerne, anbefaler Altan.dk at se ind i mulighederne for udvidelse af altanerne.

Gamle betonaltaner, af den type som er i risikozonen, er ofte små og ikke særlig brugbare. Det vil ofte være muligt at erstatte den usikre altan med en større, sikker og mere funktionel model – og Altan.dk kan sagtens genskabe det originale design, så altanerne passer til ejendommen.

Herunder ser du et helt konkret eksempel på en gammel usikker altan, som er blevet skiftet ud med en ny, større og mere brugbar model.

Gamle altaner / Før

Nye altaner / Efter

Få et samlet overblik over dine ejendomme med et porteføljetjek

Har I flere ejendomme, kan vi tilbyde et samlet tjek af hele jeres portefølje. Porteføljetjekket går ud på, at vi, sammen med en uvildig betonekspert, gennemgår jeres portefølje af ejendomme med altaner. På baggrund af dette, vil I få et overblik over jeres altaner, hvilken tilstand de er i samt få lavet en vedligeholdelsesplan, så I og jeres lejere kan nyde altanerne med ro i maven.

Sådan foregår altanprocessen ved nyetablering

Afspil video

Vil du vide mere?

Læs mere om de 4 andre steps i processen mod nye altaner

Mød vores eksperter

Vil du vide mere om en bestemt af del af processen, eller har du et konkret spørgsmål til vores eksperter? Kontakt os her

Stina Skovbo

Salgssupporter

Allan Vanggaard

Allan Klæstrup Vanggaard

Altankonsulent

Niels Urban

Niels Urban

Salgsdirektør

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.