Altanens Dag

I samarbejde med AltanLiv har vi skabt “Altanens Dag”, som altid falder den sidste fredag i april. Et tidspunkt nøje udvalgt, fordi vinteren for alvor har sluppet sit tag i Danmark, og en dag som stadig er tidlig på foråret.

Altanen er et frirum, lys, luft, og for de fleste et helt unikt uderum i byen – det skal fejres

Altanens Dag falder i 2021 på d. 30 april, og her skal du gøre lige præcis dét du elsker allermest at gøre på din altan. For nogle er det at nyde en kop kaffe, for andre er det at gøre altanen klar til sæsonen, indrette og gøre den hyggelig, og måske er det bedste du ved, at plante de første blomster?

Ligegyldigt, hvad du vil foretage dig på din altan på Altanens Dag, handler det i sidste ende om, at vi sammen lige minder hinanden om den fantastiske mulighed en altan er i byen. Specielt i en travl og presset hverdag, hvor det kan være svært at få plads til 5 minutters frisk luft og ro.

Inspiration til klargøring af din altan på Altanens Dag

MANGLER DU IDÉER?

Find inspiration til Altanens Dag

På AltanLiv.dk finder du, udover masser af lækre møbler og tilbehør til din altan, inspiration og idéer til aktiviteter, indretningstips, opskrifter og meget mere, som du med fordel kan benytte dig af i forbindelse med Altanens Dag.

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.