Specialdesignede altaner

Er du så heldig at bo i en ejendom med en ekstra flot udsmykket facade eller med facader, som stiller særlige krav? Så har du måske også myndighedernes ekstra bevågenhed, når du ønsker at udvide med en ny altan

Når dit område skal bevare sit særpræg

Kommunerne stiller nøje og høje krav til os, når byggestilen også skal afspejles i altanens stil. Grunden er, at de beskytter dit lokalområde, så det ikke mister sit særpræg. Derfor har vi udviklet en serie, som vi kalder for X-serien og som kendetegnes ved, at vi i høj grad specialdesigner altanerne til den konkrete ejendom. Ind imellem udspringer det af et krav fra kommunen og andre gange er det kunden selv der ønsker en altan udover det sædvanlige.

Vi kæler for detaljerne på din specialdesignede altan

Vælger du denne helt specielt og individuelt designede løsning med helt særlige kombinationer i rækværk og bundkonstruktion, så får du syn for sagen. For så ved du, hvad vi mener, når vi siger, at vi kæler for detaljen. Du får alle kombinationsmuligheder fra de to andre serier. Plus det ekstra, som betyder, at din altan vil fremstå som et samlet hele.

Større krav til gaden end til gården

Som sagt stiller myndighederne somme tider ekstra krav, fordi der skal tages ekstra hensyn til de eksisterende, gamle ejendomme. Det skal matche rent æstetisk og stilles der større krav mod gaden end mod gården. Altanen skal tilpasses ejendommens arkitektoniske udtryk og det anser vi os selv – helt ydmygt – som værende eksperter i: I efteråret 2018 blev vi præmieret af Frederiksberg Kommune for at ramme plet med den perfekte altanløsning i Allégade. Vi udviklede en altan med kombineret betonbund og et værn fra X-serien. Og det er vi stadig stolte af.

Vi finder din perfekte løsning

Du er ofte godt tjent med et betonsegment ud mod gader ift. kommunernes krav. Men du har et væld af muligheder ud over det. Fx kan et aluminiumsrækværk og andre rækværk også sættes på stålbunde. For det er ofte rækværket, der gør forskellen. Det hele skal matche de større krav, som specialejendomme med flot udsmykkede facader stiller. Det skal bare falde i hak. X-serien er udviklet på baggrund af udtalte ønsker fra de ejendomme, som adskiller sig individuelt.

Hårdt træ og den rette farve kan også gøre en forskel

Du har stadig – præcis som i A-serien og S-serien – 10 farver at få din nye altan lakeret i. Og naturligvis også mulighed for den luksuriøse, varme og smukke version med gulv og håndliste i hårdt træ samt selve håndlisten enten i fladt stål eller som rundt stål. Vælg evt. kompositgulv og -håndliste, der også udmærker sig i at være vedligeholdelsesfrit.

Læs om vores andre typer facadealtaner

Der er ikke to altanprojekter der er ens og derfor er det vigtigt at kunne tilbyde forskellige altantyper, så man altid kan finde den rette altan, til det specifikke altanprojekt. I Altan.dk har vi udviklet flere forskellige altantyper, som du kan læse mere om her.

Aluminiumsaltaner

Søger du en designløsning, som har et mere industrielt look end stål, skal du vælge aluminium. A-serien er også en mere omkostningsbevidst løsning. Med andre ord er det en billig altan set i forhold til vores andre typer i hhv. stål og så de mere specialproducerede løsninger.

Stålaltaner

Ønsker du dig en klassisk og stilren altan, som holder i mange år? Så skal du vælge vores S-serie, som er den mest benyttede altantype i Danmark.

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.