Når dit område skal bevare sit særpræg

Kommunerne stiller nøje og høje krav til os, når byggestilen også skal afspejles i altanens stil. Grunden er, at de beskytter dit lokalområde, så det ikke mister sit særpræg. Derfor har vi udviklet en serie, som vi kalder for X-serien og som kendetegnes ved, at vi i høj grad specialdesigner altanerne til den konkrete ejendom. Ind imellem udspringer det af et krav fra kommunen og andre gange er det kunden selv der ønsker en altan udover det sædvanlige.

Vi kæler for detaljerne på din specialdesignede altan

Vælger du denne helt specielt og individuelt designede løsning med helt særlige kombinationer i rækværk og bundkonstruktion, så får du syn for sagen. For så ved du, hvad vi mener, når vi siger, at vi kæler for detaljen. Du får alle kombinationsmuligheder fra de to andre serier. Plus det ekstra, som betyder, at din altan vil fremstå som et samlet hele.

Større krav til gaden end til gården

Som sagt stiller myndighederne somme tider ekstra krav, fordi der skal tages ekstra hensyn til de eksisterende, gamle ejendomme. Det skal matche rent æstetisk og stilles der større krav mod gaden end mod gården. Altanen skal tilpasses ejendommens arkitektoniske udtryk og det anser vi os selv – helt ydmygt – som værende eksperter i: I efteråret 2018 blev vi præmieret af Frederiksberg Kommune for at ramme plet med den perfekte altanløsning i Allégade. Vi udviklede en altan med kombineret betonbund og et værn fra X-serien. Og det er vi stadig stolte af.

Vi finder din perfekte løsning

Du er ofte godt tjent med et betonsegment ud mod gader ift. kommunernes krav. Men du har et væld af muligheder ud over det. Fx kan et aluminiumsrækværk og andre rækværk også sættes på stålbunde. For det er ofte rækværket, der gør forskellen. Det hele skal matche de større krav, som specialejendomme med flot udsmykkede facader stiller. Det skal bare falde i hak. X-serien er udviklet på baggrund af udtalte ønsker fra de ejendomme, som adskiller sig individuelt.

Hårdt træ og den rette farve kan også gøre en forskel

Du har stadig – præcis som i A-serien og S-serien – 10 farver at få din nye altan lakeret i. Og naturligvis også mulighed for den luksuriøse, varme og smukke version med gulv og håndliste i hårdt træ samt selve håndlisten enten i fladt stål eller som rundt stål. Vælg evt. kompositgulv og -håndliste, der også udmærker sig i at være vedligeholdelsesfrit.

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os