Kan det lade sig gøre at sætte nye altaner på smukke klassiske ejendomme, uden at det ødelægger det arkitektoniske udtryk?

Nej! Vil nogle mene. Hos Altan.dk er vi derimod ikke i tvivl om, at det kan lade sig gøre og senest har Frederiksberg kommune underbygget denne overbevisning, ved at præmiere et altanprojekt på Frederiksberg, som Altan.dk står bag.

Facadeudvalgets begrundelse for at lade prisen for “den gode facadedetalje” gå til altanprojektet begrundes herunder:

“Det er vigtigt at nye tilføjelser som fx altaner udføres med respekt for bygningerne og sikrer den høje arkitektoniske kvalitet. Der findes efterhånden flere eksempler på rigtig gode eksempler på gadealtaner på eksisterende bebyggelse.

Af disse ønsker facadeudvalget at fremhæve dette lille altanprojekt på Allégade 24A, hvor man på eksemplarisk vis har opsat 2 altaner på bygningens hjørne. 

Altanerne er nænsomt og naturligt tilpasset ejendommens facadearkitektur, så ingen bevaringsværdier er gået tabt. De beriger endda byen med et parisisk strejf og giver nyt liv til facaden, som er med til at tegne byrummet. 

Se hele Borgmeste Jørgen Glenthøjs tale her.

Bygherre som modtog prisen udtalte desuden: 

(…) vi håber at det vil inspirere andre boligejere som går med altanplaner, til at udvise den samme respekt for gadefacaden.

Vi havde et glimrende samarbejde med entreprenøren som var Altan.dk. og det har inspireret så meget, at vi allerede har et nyt altanprojekt på vej inde hos kommunen. “

Se vores forskellige typer af altaner her. 

 

Mød vores eksperter

Altan.dk's ambition er altid, at vores altaner skal passe til den eksisterende arkitektur på en ejendom - det er ekstremt vigtigt for os. Derfor er der heller ikke to altaner eller altanprojekter der er ens. Kontakt os hvis du vil vide hvordan vi sikrer os netop dette

Niels Urban

Salgschef

+45 41 37 18 22
nu@altan.dk

Thomas Dalkær

A-konsulent

+45 22 28 30 95
td@altan.dk

Jesper Fogh Christensen

Produktion- og projekterings direktør

+45 31 34 61 88
jfc@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os