Altan.dk hædret for altanprojekt

Frederiksbergs Borgmester, Jørgen Glenthøj, præmierede for nylig et altanprojekt på Frederiksberg som Altan.dk står bag.

Vores tre spørgsmål omhandler beslutningsprocessen, finansieringsmuligheder og potentielle konflikter i forløbet. Endelig gives gode råd til andelsforeningen/ejerforeningen omkring altanprojekter.

Kan det lade sig gøre at sætte nye altaner på smukke klassiske ejendomme, uden at det ødelægger det arkitektoniske udtryk?

Nej! Vil nogle mene. Hos Altan.dk er vi derimod ikke i tvivl om, at det kan lade sig gøre og senest har Frederiksberg kommune underbygget denne overbevisning, ved at præmiere et altanprojekt på Frederiksberg, som Altan.dk står bag.

Facadeudvalgets begrundelse for at lade prisen for “den gode facadedetalje” gå til altanprojektet begrundes herunder:

“Det er vigtigt at nye tilføjelser som fx altaner udføres med respekt for bygningerne og sikrer den høje arkitektoniske kvalitet. Der findes efterhånden flere eksempler på rigtig gode eksempler på gadealtaner på eksisterende bebyggelse.

Af disse ønsker facadeudvalget at fremhæve dette lille altanprojekt på Allégade 24A, hvor man på eksemplarisk vis har opsat 2 altaner på bygningens hjørne. 

Altanerne er nænsomt og naturligt tilpasset ejendommens facadearkitektur, så ingen bevaringsværdier er gået tabt. De beriger endda byen med et parisisk strejf og giver nyt liv til facaden, som er med til at tegne byrummet. 

Se hele Borgmeste Jørgen Glenthøjs tale her.

Bygherre som modtog prisen udtalte desuden: 

(…) vi håber at det vil inspirere andre boligejere som går med altanplaner, til at udvise den samme respekt for gadefacaden.

Vi havde et glimrende samarbejde med entreprenøren som var Altan.dk. og det har inspireret så meget, at vi allerede har et nyt altanprojekt på vej inde hos kommunen. “

Se vores forskellige typer af altaner her. 

INSPIRATION

Til nye udsigter, højt til loftet, udeliv, små pauser, blå timer og grønne fingre

Mød vores eksperter

Vil du vide mere om altaner, elevatorer eller noget helt andet om vores virksomhed, er du mere end velkommen til at tage fat i os

Niels Urban

Niels Urban

Salgsdirektør

Jesper Fogh

Jesper Fogh Christensen

Produktionsdirektør

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.