Til det gode liv i byen – i samarbejde med Marie Steenberger

Altan.dk har i samspil med Altanliv.dk indledt et samarbejde med Marie Steenberger, som skal sætte fokus på det gode altanliv, og hvad en altan i byen gør for din indre sundhed og dit velvære.
Marie Steenberger

En del af et større projekt

Marie Steenberger er ekspert i sundhedspsykologi. Hun er uddannet i human ernæring fra Suhrs Seminarium (Metropol) og University of Bedfordshire, UK. Hun er desuden direktør og ejer af Madmentoruddannelsen, som er en uddannelse i sundhedspsykologi.

Langt det meste af Maries arbejde foregår i hendes køkken. Det er herfra hendes verden går, hvad enten det er som madudvikler, ernæringsekspert eller forfatter – og det er også her, at hun inviterer sine klienter hjem til en grundig snak om sundhed, vægttab og psykologi.

Marie bor på Strandboulevarden, hvor Altan.dk er i gang med et projekt på intet mindre end 132 smukke betonaltaner, som med sine silkehvide stilrene rækværk, står knivskarpt til den store bygning. Hendes lejlighed består af tre sammenlagte andelsboliger, og da det i foreningen blev besluttet, at alle lejligheder skulle have en altan, blev det altså til, at Marie skulle blive altanejer af intet mindre end 3 af de ovenover beskrevne altaner.

Projektet på Strandboulevarden består i alt af 132 altaner, som kommer til at se ud som disse. Både mod gården og gaden.

Den første af Maries tre altaner er færdigmonteret, og de smukke foldedøre gør det muligt at åbne helt op, og man får virkelig en følelse af at lukke byen ind, og de ekstra kvadratmeter kommer virkelig til sin ret.

"Ind i mellem har jeg simpelthen brug for at få mine tanker væk fra arbejdet. Det er her, at mine nye altaner kommer ind i billedet."

- Marie Steenberger, ekspert i sundhedspsykologi og ejer af Madmentoruddannelsen.dk

For Marie handler det gode altanliv om, at hun har et sted, der kan få hendes tanker til at falde til ro.

“Jeg arbejder meget og har altid mange bolde i luften. Som selvstændig erhvervsdrivende har jeg alle kasketter på og kan arbejde på alle tidspunkter af døgnet. Det betyder, at min hjerne hele tiden kører på højtryk og idéudvikler. Men ind i mellem har jeg simpelthen brug for at få mine tanker væk fra arbejdet. Det er her, at mine nye altaner kommer ind i billedet. Særligt plantedelen ved altanen, giver mig dét frirum, som jeg har brug for. En plante kan hverken fremskyndes eller forsinkes i sin vækst. Det tager den tid det tager for en lille spire at vokse sig stor og bære frugt. Det jeg kan sørge for er, at give planten de bedste vækstbetingelser, og det kræver nærvær og tillid til processen. Helt i tråd med, hvordan jeg i øvrigt arbejder, når mine klienter skal ud af at kaotisk forhold til mad.”

INSPIRATION TIL DET GODE ALTANLIV

Inspiration, tips og tricks, aktiviteter og opskrifter til altanen på www.altanliv.dk

AltanLiv er Altan.dk’s livsstil- og inspirationsunivers for altaner, bestående af en online webshop. På webshoppen finder du altanmøbler og -udstyr som eksempelvis stole, borde, altankasser, tilbehør og læsejl – alt sammen designet til at gøre dit altanliv en tand skønnere.

På AltanLiv’s blog finder du masser af inspiration til indretning, tips og tricks til det gode altanliv og altanhaven, opskrifter på lækker altan-mad og meget mere.

MANGLER DU INSPIRATION TIL DET GODE ALTANLIV?

Find inspiration her

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.