Altan.dk har fået egen VVS afdeling

Hos Altan.dk forsøger vi hele tiden at forbedre servicen for vores kunder. Derfor har vi som det første altanfirma nu opstartet vores egen VVS-afdeling, hvormed vi sparer kunderne for både spildtid, penge og en masse besvær.

Hidtil, når en altan blev opført, og en radiator stod i vejen og derfor skulle flyttes, har vores kunder selv skulle indhente tilbud fra VVS-firmaer. Det har ofte betydet ekstra udgifter for kunderne, koordinering mellem vores montører og VVS’eren, der blev hyret til opgaven, og længere tid, før arbejdet blev klaret.

Med vores egen VVS-afdeling kan vi nu tilbyde en samlet pakke med opsætning af altan og flytning af radiatorer, stigestrenge mv. Arbejdet er klaret inden for kort tid – ingen spildtid, ingen ekstra regning – og til den samme høje kvalitet og service, som ALTAN.DK er kendt for.

INSPIRATION

Til nye udsigter, højt til loftet, udeliv, små pauser, blå timer og grønne fingre

Mød vores eksperter

Altan.dk’s koncept går ud på, at vores kunder skal involveres så lidt som muligt i altanprojektet. Vores kunder har nok at se til, så derfor skal de kunne nøjes med at drømme om den færdige altan. Derfor har vi oprettet vores egen VVS afdeling, så vi også kan tilbyde flytning af radiatorer. Mange andre altanvirksomheder overlader denne del til kunden selv, men hos Altan.dk er det en del af projektet. Hvis det ønskes.

Niels Urban

Niels Urban

Salgsdirektør

Michael Brose

Michael Brose

Opmåling / Teamleder VVS & Maler

Mads Christensen

Mads Christensen

Projektleder & KS‑ansvarlig

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.