Hidtil, når en altan blev opført, og en radiator stod i vejen og derfor skulle flyttes, har vores kunder selv skulle indhente tilbud fra VVS-firmaer. Det har ofte betydet ekstra udgifter for kunderne, koordinering mellem vores montører og VVS’eren, der blev hyret til opgaven, og længere tid, før arbejdet blev klaret.

Med vores egen VVS-afdeling kan vi nu tilbyde en samlet pakke med opsætning af altan og flytning af radiatorer, stigestrenge mv. Arbejdet er klaret inden for to timer – ingen spildtid, ingen ekstra regning – og til den samme høje kvalitet og service, som ALTAN.DK er kendt for.

Mød vores eksperter

Altan.dk's koncept går ud på, at vores kunder skal involveres så lidt som muligt i altanprojektet. Vores kunder har nok at se til, så derfor skal de kunne nøjes med at drømme om den færdige altan. Derfor har vi oprettet vores egen VVS afdeling, så vi også kan tilbyde flytning af radiatorer. Mange andre altanvirksomheder overlader denne del til kunden selv, men hos Altan.dk er det en del af projektet. Hvis det ønskes.

Niels Urban

Salgschef

+45 41 37 18 22
nu@altan.dk

Michael Brose

VVS montør

+45 60 11 57 90
vvs@altan.dk

Tina Pedersen

Produktionschef (altan)

+45 41 37 18 66
tp@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os