Flytning af radiator ved altanprojekt

Når vi er din altanleverandør tilbyder vores VVS’er at flytte din radiator eller montere en ny i en samlet pakke. De fleste har nemlig en radiator under deres vindue, som skal afmonteres, inden vi kan påbegynde altanarbejdet. Vores VVS-afdeling vil gerne hjælpe dig, så du sparer tid, penge og en masse besvær.
Altan tilbyder VVS-arbejdet ved altanprojekter, hvor radiatoren skal flyttes eller der skal monteres en ny

Omlægning af radiator

Nu skal du ikke længere selv ud for at indhente tilbud fra VVS-firmaer. Vi har nemlig vores egen VVS-afdeling, der tilbyder en samlet pakke med opsætning af altan og flytning af eksisterende eller nye radiatorer, stigestrenge mv. Arbejdet er klaret inden for kort tid – ingen spildtid, ingen ekstra regning – og til den samme høje kvalitet og service, som Altan.dk er kendt for.

De fleste har en radiator monteret under deres vindue, som skal afmonteres, inden vi kan påbegynde altanarbejdet. Hertil vil vores VVS’er gerne rådgive dig til den bedste løsning, så du er sikker på, at din radiator er den rette størrelse og får den rette placering.

Vores VVS-service:

 • Vi står for opmåling
 • Vi står for indkøb af diverse produkter
 • Vi står for koordinering med altanmontørerne
 • Vi står for bortskaffelse af gamle materialer og oprydning efter vores arbejde
 • Vi står for 1 års gennemgang

Gå sammen med din nabo

Jo flere I er om at skulle have omlagt radiator ved jeres altanprojekt, desto lavere omkostninger. Det betyder, at der er en væsentlig besparelse at hente på vores listepriser fra dit tilbud. Derfor er det altid en økonomisk fordel, for alle, at få så mange fra foreningen med i projektet som muligt.

Når vi flytter ind hos dig

VVS-arbejdet sker inden altanmonteringen – altså inden etablering af dørhul og isætning af dørparti, hvor altanmontørerne starter med at nedbryde murværket under vinduet. Derfor varsler vores VVS’er dig ang. demontering/montering af radiator, så vi kan minimere generne og gøre arbejdsprocessen optimal.

De sidste detaljer er som regel dem, der gør hele forskellen for dig som altanejer. Derfor varetager vi parallelt med altanmontagen en række arbejdsopgaver, der har til formål at sikre en elegant overgang mellem bolig og altan. Vi sikrer, at alle overgange ser pæne ud, og at alt er i orden. Indvendige afslutninger omhandler reparation af overgangen mellem det gamle gulv i din lejlighed og den nye altandør samt genetablering af sider (lysninger).

Vi kan desuden tilbyde at udføre malerarbejdet i forbindelse med den sidste finish på ethvert altanprojekt, når vores montører har lagt sidste hånd på gulv og lysning. Dette arbejde planlægges også internt.

Altandks vvs-afdeling tilbyder hjælp og rådgivning til radiator

STÅR DIN RADIATOR I VEJEN?

Omlægning af radiator

Få den rigtige placering og den rette størrelse radiator.

Når du vælger os, hjælper vi dig med opmåling, montering, nye rør og termostatventil.

Radiatormuligheder

Der skal være plads til radiatoren, og måske står din seng eller skab i vejen, så det ikke er muligt at genanvende den eksisterende radiator. Derfor tager vi dig med på råd, når vi skal omlægge den eksisterende eller vælge en ny vertikal eller horisontal radiator. Det er nemlig vigtigt for os, at din radiator klæder rummet samtidig med, at den kan opvarme rummet optimalt.

Når du skal have omlagt din radiator i forbindelse med et altanprojekt, er det væsentligt at tage hensyn til:

 • Plads
 • Ydeevne
 • Stigestrenge

Det er muligt at placere radiatoren på modsatte side af altandøren end hvor stigestrengene er placeret. Vi kan f.eks. føre rørene under gulvet. Vi vil som udgangspunkt foreslå at placere radiatoren så tæt som muligt på døren, på en endevæg.

Når vi har monteret din radiator og den er klar til brug lufter vi radiatoren ud, men det kan ske, at den skal udluftes igen senere. Det er muligt at låne en olieradiator af os, hvis det ikke er muligt at etablere varme samme dag.

Koldt rum uden radiator

Vi vil som udgangspunkt anbefale, at alle rum har en varmekilde.
Der kan være komplikationer ved at afproppe radiatoren og gøre rummet koldt, f.eks:

 • Skimmelsvamp
 • Hvis du gør dit soveværelse til stue
 • Senere salg af lejligheden*

*I flere købsaftaler fremgår det, at alle rum skal have sin egen varmekilde.

Hvis du ønsker at skjule din radiator med en radiatorskjuler eller bag ved et gardin, er det muligt at vælge en radiator med fjernføler, som måler rumtemperaturen.

Altandrømme

Altandrømme er vores altankatalog, som er en blanding af konkrete cases, inspiration og faktuel viden om vores altaner. Dyk ned i vores katalog lige her

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.