Altan.dk søger VVS’er til intern afdeling

Netop nu søger vi en VVS’er til at supplere vores eksisterende afdeling, som håndterer alle former for nyetablering og udskiftning af radiatorer i forbindelse med altanprojekter. Vi sætter en stor ære i at kunne håndtere alle processer internt, hvorfor vi leder efter en medarbejder der arbejder selvstændigt og som altid stræber efter at levere det bedst mulige resultat.

Kandidaten vi leder efter er struktureret og vant til at planlægge sine opgaver selv, så effektivt og økonomisk optimeret som muligt. Det er vigtigt, at du er vant til at koordinere flere opgaver, og have mange bolde i luften. Du nyder kundekontakt og har sans for service, ligesom du er en god kollega som kan være fleksibel og koordinere dine arbejdsopgaver med montører og coachs.

Du kommer til at indgå i et team med vores nuværende VVSer, og sammen skal i planlægge og fordele opgaverne imellem jer.

Specifikke opgaver og stillingens formål

  • Forståelse for vigtigheden af den gode kommunikation med vores kunder (aftaler, varslinger, opfølgning mm.)
  • Bestilling af materialer til egne arbejder
  • Kvalitetssikring af det udførte VVS arbejde
  • Registrering af timer i EG-webtid
  • Der vil være mulighed for akkordarbejde
  • Autorisation vil være en fordel, men er ikke et krav

Altan.dk er Danmarks største altan- og elevatorfirma med mere end 20 års erfaring. Vi monterer hvert år ca. 3.000 altaner og 30 elevatorer i Danmark og Sverige og vi stiller ekstremt høje krav til os selv, når det handler om kvalitet og ensartethed.

Du får en arbejdsplads med glade og positive kollegaer, hvor vi ønsker at vores arbejde altid lever op til de højeste standarder – uanset afdeling. Altan.dk har desuden en stærk CSR-profil med hjælpeprojekter flere steder i verden, som vores medarbejdere har mulighed for at besøge og deltage aktivt i.

Vi ønsker opstart hurtigst muligt og giver løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: 1/9

 

Har du øvrige spørgsmål kan du kontakte Mads Christensen på 28 13 75 52 eller mc@altan.dk

Eller Michael Brose på 60115790 eller vvs@altan.dk

Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt os, hvis du vil vide mere om stillingen

Mads Christensen

Produktionschef

28 13 75 52
mc@altan.dk

Michael Brose

VVS montør

+45 60 11 57 90
vvs@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os