Den sociale altan

Altanen, som er placeret på lejlighedens store køkkenalrum, var oprindeligt tiltænkt køkkenhave; den spiselige altan. Altanen, hvor der skulle være krydderurter, jordbær, ærter, tomater og meget mere, og hvor man fra køkkenet nemt kunne gå ud og plukke det, der skulle bruges til maden. Idéen var perfekt, da altanen er i naturlig forlængelse af køkkenalrummet, men behovet viste sig at være anderledes.

Altanen er vestvendt, og der er derfor sol fra omkring middag og til solnedgang – som, helt magisk, kan opleves for enden af boulevarden, når man sidder på altanen. Altanen er derfor oplagt til hyggelige eftermiddagsstunder, aftensmad og sene sommeraftener med et lille tæppe, lyskæder og levende lys. Altanen er blevet til den sociale altan. Dér, hvor man sidder med familien og spiser middag, hvor man inviterer en veninde eller ven over til en kop kaffe eller et glas vin, og hvor man nyder solnedgangen i selskab med dem, man holder aller mest af.

 

"Nu er det blevet den sociale altan. Dér, hvor man spiser og hænger ud om eftermiddagen, efter skole og om aftenen."

- Marie Steenberger, ekspert i sundhedspsykologi og ejer af Madmentoruddannelsen.dk

Der er stadig plads til lidt grønt og frodigt i altankasserne på altanen.

På altanen er der plads til hyggelige stunder med børnene. Her læser Marie med sønnen Anker.

Indretning i samarbejde med AltanLiv

Altanmøbler i det æstetisk tiltalende akacietræ.
Levende materialer og faverige og mønstrede tekstiler fra AltanLiv giver masser af liv til den ellers lyse og neutrale altan.
Masser af lys i form af lanterner og lyskæder.
Bløde, mønstrede og farverige tekstiler giver mere liv.
Foldbare møbler, som let kan flyttes og gemmes væk, hvis behovet opstår.
Indretning i højden giver mere gulvplads.

Lidt om Marie

Marie Steenberger er ekspert i sundhedspsykologi. Hun er uddannet i human ernæring fra Suhrs Seminarium (Metropol) og University of Bedfordshire, UK. Hun er desuden direktør og ejer af Madmentoruddannelsen, som er en uddannelse i sundhedspsykologi.

Om altanprojektet

Marie Steenbergers altaner er en del af vores store projekt på Strandboulevarden, som består af i alt 144 ens smukke specialaltaner. Betonaltaner med elegante hvide stålrækværk, der står godt til den enkle facade med hvide altandøre og vinduer.

De nyindsatte altandøre er de funktionelle foldedøre fra Lacuna of Denmark, som gør det muligt at åbne helt op til altanen. Dette giver helt nye indretningsmuligheder på både altanen og i rummet, som støder op til altanen.

Du kan læse mere om altanprojektet og samarbejde med Marie i artiklen her.

Indretning af altanen

Find møbler og tilbehør hos AltanLiv

AltanLiv er Altan.dk’s livsstil- og inspirationsunivers for altaner, bestående af en online webshop og to showrooms. På webshoppen finder du altanmøbler og -udstyr som eksempelvis stole, borde, altankasser, tilbehør og læsejl – alt sammen designet til at gøre dit altanliv en tand skønnere.

På AltanLiv’s blog finder du masser af inspiration til indretning, tips og tricks til det gode altanliv og altanhaven, opskrifter på lækker altan-mad og meget mere.

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os