Kom inden for og ud på altanen hos Malene Bækgaard

Malene Bækgaard nyder en kop kaffe på sin altan

Midt på Vesterbro bor Malene Bækgaard med sin kæreste og deres fælles tre børn. Hjemmet emmer af kreativitet, varme og finurlige fund – og så er der god plads til børnene. Det afspejler sig både i indretningen inde i lejligheden og ude på altanen.

Jul på altanen — hos Nanna Brøndsted

Nanna Brøndsted foran sin altan fra Altan.dk

Midt på Østerbro bor Nanna Brøndsted i en førstesalslejlighed med sine to børn. Hjemmet emmer af kreativitet og varme – hvilket også afspejler sig på altanen.

Når æstetik og funktion går hånd i hånd

Micahel Schmidt nyder udsigten fra sin altan

I 2019 flyttede Michael Dansk ind i den 150 kvm store herskabslejlighed midt på Nørrebro – med altan. Siden har stedet undergået en større forvandling, hvor vægge er blevet rykket, et køkken i varme farver er spiret frem og lejlighedens lofter er blevet dyppet i markante farver, der giver stedet en helt særlig karakter.

Haven i himlen

På Frederiksberg bor Linnea Bertelsen med sin roomie i en 70 m2 lejlighed på 4. sal. I løbet af de sidste 2 år, hvor de har boet der, har Linnea fået skabt en have i himlen. Altanen er til for planterne og insekterne – og den er derfor også indrettet på deres præmimsser.

Keramik, arvestykker og genbrugsfund på Frederiksberg

På Frederiksberg er Ditte Fitzner og hendes kæreste netop flyttet ind i en smuk og herskabelig førstesalslejlighed — med altan. Lejligheden er af ældre dato med sine flotte, store stukrosetter og et nyere køkken. Fra parrets soveværelse er der udgang til den mere end 6 m² store altan.

Tagaltanen – altafgørende for vores liv i byen

Midt på Halmtorvet, med udsigt til Kødbyen og med lyden af rådhusklokkerne i baggrunden, bor Emmely Moraitis sammen med sin kæreste Mathias. Til deres lejlighed på femte sal har de en lækker tagaltan, som er altafgørende for deres liv i byen.

Hjemmestrik, sommeraftener og frihed på stuealtanen

Stina Bothilde strikker på sin stuealtan

”Altanen har fulgt med i de sidste 10 år af vores liv, og har udviklet sig i takt med at vores liv har det. Den har været tænkt ind i de faser, vi har gennemgået de sidste 10 år – med børn, og hvad der hører til,” fortæller Stina Bothilde fra sin solrige stuealtan.

Grøn oase på en regnvåd efterårsdag

Xenia bruger sin altan hele året – både som soveplads under den åbne himmel om sommeren og til en varmende stund i en solstråle om vinteren. Masser af planter, puder og tæpper gør altanen til en forlængelse af den skønne, feminine oase på Amager.

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.