Haven i himlen

På Frederiksberg bor Linnea Bertelsen med sin roomie i en 70 m2 lejlighed på 4. sal. I løbet af de sidste 2 år, hvor de har boet der, har Linnea fået skabt en have i himlen. Altanen er til for planterne og insekterne – og den er derfor også indrettet på deres præmimsser.

Keramik, arvestykker og genbrugsfund på Frederiksberg

På Frederiksberg er Ditte Fitzner og hendes kæreste netop flyttet ind i en smuk og herskabelig førstesalslejlighed — med altan. Lejligheden er af ældre dato med sine flotte, store stukrosetter og et nyere køkken. Fra parrets soveværelse er der udgang til den mere end 6 m² store altan.

Tagaltanen – altafgørende for vores liv i byen

Midt på Halmtorvet, med udsigt til Kødbyen og med lyden af rådhusklokkerne i baggrunden, bor Emmely Moraitis sammen med sin kæreste Mathias. Til deres lejlighed på femte sal har de en lækker tagaltan, som er altafgørende for deres liv i byen.

Hjemmestrik, sommeraftener og frihed på stuealtanen

Stina Bothilde strikker på sin stuealtan

”Altanen har fulgt med i de sidste 10 år af vores liv, og har udviklet sig i takt med at vores liv har det. Den har været tænkt ind i de faser, vi har gennemgået de sidste 10 år – med børn, og hvad der hører til,” fortæller Stina Bothilde fra sin solrige stuealtan.

Børnefamilie-kaos i et bohemehjem

Julia Lahme er forfatter og direktør i kommunikationsbureauet Lahme. Hun bor sammen med sin mand, Johan, som er kreativ chef og også kendt som rapperen Jooks. Parret har to børn, Elias på 12 og Sofus på 9. Lejligheden på Østerbro er en gammel herskabslejlighed på 182 m2, som parret har sat i stand stille og roligt de cirka 17 år, de har boet der.

Klassisk elegance med masser af personlighed

Birgitte og Janken har indrettet sig med både det praktiske og det æstetiske for øje. Deres nye altan gør det muligt at mærke årstidernes skiften og nyde udelivet helt tæt på.

Grøn oase på en regnvåd efterårsdag

Xenia bruger sin altan hele året – både som soveplads under den åbne himmel om sommeren og til en varmende stund i en solstråle om vinteren. Masser af planter, puder og tæpper gør altanen til en forlængelse af den skønne, feminine oase på Amager.

Blomsterparadiset på første sal

Midt i København nyder Klaus Møller tilværelsen i sin lejlighed, som er indrettet enkelt og funktionelt. Den nyerhvervede altan ser han som en naturlig forlængelse af lejligheden – og den skaber rum for afslapning og ro.