Altaner – en sikker investering

‘Byg en altan og gør din bolig mere værd…’ – sådan skriver magasinet Penge & Privatøkonomi i en artikel fra 2015. Læs artiklen herunder og få et overblik over, hvilken økonomisk forskel en altan kan give på en andel- og ejerlejlighed.

“Alle altaner, som man kan sidde minimum to personer på, er en god investering i København,« siger han. Umiddelbart tror han, at altanen har tilført lejligheden en værdi på omkring en halv million kroner…”

Penge & Privatøkonomi om altaner som investering

I en artikel fra 2015 i magasinet Penge & Privatøkonomi, går journalist Marie Varming i dybden med en konkret altaninvestering. Marie taler både med den glade ejer, samt med ejendomsmægler Nicolai Maar, der bl.a. udtaler, at altan er en god investering for stort set alle lejlighedsejere.

Vi er ekstremt glade for at Gitte Rigmor Mengel og alle vores mange andre kunder nyder vores altaner, og så glæder det os naturligvis gevaldigt, at de medfører en økonomisk vinding.

INSPIRATION

Til nye udsigter, højt til loftet, udeliv, små pauser, blå timer og grønne fingre

Mød vores eksperter

Vil du vide mere om altaner, elevatorer eller noget helt andet om vores virksomhed, er du mere end velkommen til at tage fat i os

Niels Urban

Niels Urban

Salgsdirektør

Asbjørn Jensen

Asbjørn Jensen

Altankonsulent

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.