“Alle altaner, som man kan sidde minimum to personer på, er en god investering i København,« siger han. Umiddelbart tror han, at altanen har tilført lejligheden en værdi på omkring en halv million kroner…” 

Penge & Privatøkonomi om altaner som investering

I en artikel fra 2015 i magasinet Penge & Privatøkonomi, går journalist Marie Varming i dybden med en konkret altaninvestering. Marie taler både med den glade ejer, samt med ejendomsmægler Nicolai Maar, der bl.a. udtaler, at altan er en god investering for stort set alle lejlighedsejere.

Vi er ekstremt glade for at Gitte Rigmor Mengel og alle vores mange andre kunder nyder vores altaner, og så glæder det os naturligvis gevaldigt, at de medfører en økonomisk vinding.

 

Mød vores eksperter

Der vil altid være en Altan.dk altan til lige præcis din ejendom. At få en altan fra Altan.dk er som at få et nyt individuelt møbel - direkte tilpasset til ejendommen. Samtidig er vores altaner ofte en investering i forøget livskvalitet, når du forlænger din bolig ud i det fri.

Niels Urban

Salgschef

+45 41 37 18 22
nu@altan.dk

Asbjørn Jensen fra Altan.dk
Asbjørn Jensen

A-konsulent

+45 22 28 30 38
aj@altan.dk

Thomas Dalkær

A-konsulent

+45 22 28 30 95
td@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os