Afskærmning: 3 gode løsninger til at skabe privatliv på din altan

1. Privatliv med specielsyet læsejl

Læsejl til altanen er den mest anvendte form for altanafskærmning. Læsejl syes efter mål og kan laves præcis, som man ønsker.

Aase Frisch fra Frederiksberg, som er den glade ejer af en altan fra Altan.dk, ønskede sig afskærmning ind mod naboen. Hun bestilte derfor både det klassiske læsejl, som sættes mellem altantremmerne, og et ekstra sejl, som  sættes over tremmerne for at afskærme i højden. På den måde fik hun det privatliv, hun drømte om. Se før og efter billederne herunder.

Drømmer du om at skærme for vinden og naboen, eller har du en idé til et anderledes læsejl, er du velkommen til at kontakte os. Find bestillingsformular og kontaktinformation her.

På altan-liv.dk findes der en læsejl beregner, så du selv kan udregne prisen på et specielsyet læsejl til din altan

2. Grøn altanafskærmning

Altankasser med stedsegrønne planter kan også bruges som altanafskærmning. Det har Marietta fra København S gjort, da hun vandt AltanLivs indretningskonkurrence. I den forbindelse fik hun bl.a. plantet laurbær kirsebær i altankasser på siderne af altanen. Laurbær kirsebær vokser sig hurtigt tæt og fungerer derfor perfekt som “altanhæk” – og afskærmning. Find altankasser på AltanLiv shoppen og se resultatet herunder.

Er du nysgerrig på hvilke andre tips, Marietta fik af indretningskonsulenten? Læs hele artiklen om Mariette her.

Grøn altanafskærmning kan også laves med urtepotteskjulere i snor. Trimm Copenhagen har lavet det ideelle planteophæng til formålet. Hænger du flere ophæng ved siden af hinanden og fylder dem med grønne planter, kan du opnå den hyggeligste junglestemning.

Find planteophænget i shoppen her.

På altan-liv.dk kan du finde forskellige altankasser. Du kan også finde inspiration til, hvad der er godt at plante på altanen

3. Alternative løsninger

Der findes flere alternativer til den klassiske altanafskærmning. Nogen vælger at købe træhegn og pynte dem med lyskæder, imens andre vælger flethegn. Det er kreative løsninger, som giver mulighed for at vise noget personlighed på altanen. Når du bruger naturmaterialer, skal du dog være opmærksom på, at det kræver vedligeholdelse, hvis de skal forblive pæne og se ud som nye. Har du købt et træhegn, anbefaler vi at behandle det en gang om året med olie. Find vores træolie til altan.

Vil du have flere ideer til indretning? Følg med på Instagram, hvor vi gør os umage for at inspirere dig til dit altanliv. Find os her.

SE MERE PÅ ALTAN-LIV.DK

Find mere inspiration på altan-liv.dk

På altan-liv.dk kan du foruden flere gode inspirerende blogindlæg, finde lækre ting til din altan. For eksempel disse flotte og bæredygtige altankasser fra Squarely

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os