Få læ og privatliv med altansejl 

Vil du gerne have mere privatliv på altanen? Så kan et altansejl være den helt rette løsning til dig. 

Når du skal vælge et altansejl, er det en god idé først at finde ud af hvilke behov, din afskærmning skal opfylde. Er det vigtigt, at hele altanen er dækket ind, eller kan du nøjes med at dække enderne eller fronten? Hvis altanen skal dækkes helt ind, er et læsejl en god løsning, men ind imellem kan altankasser eller et flot bambushegn være nok. 

Ved at vælge et specialsyet altansejl, kan du være sikker på at få en løsning, der opfylder dine behov og giver dig det privatliv og læ, som du drømmer om. 

Vælg en farve på dit altansejl

Altansejl kommer i et væld af farver, så du kan finde den farve, der passer bedst til din smag. Men før du bestemmer dig for yndlingsfarven, kan det være en god idé at tjekke med din andels- eller ejerforening. Der kan nemlig være interne regler for hvilke farver dit læsejl må have, hvis boligforeningen f.eks. ønsker at skabe et ensartet udtryk på bygningen. 

Hvis du har frit valg på alle hylder, skal du blot måle din altan og så gå på opdagelse i en verden af farver. 

Montering af altansejl

Sidste skridt, inden du kan nyde en stille stund på din altan, er montering. Hvis du er i tvivl om, hvordan du monterer dit altansejl, kan du i denne video få en udførlig guide, så du selv kan opsætte det.

Find dit altansejl hos AltanLiv

Et altansejl, også kaldet læsejl, er den mest anvendte form for altanafskærmning. Altansejlet syes efter mål og kan laves præcis efter dine ønsker og behov for afskærmning. 

Hos AltanLiv kan du finde altansejl, som er lavet af 360 grams markisedug. Dugen er smudsafvisende og holder farven i mange år. Alle altansejl er forstærket med vævet bånd, som gør altansejlet ekstra holdbart. 

Udover at skabe læ og privatliv, kan et læsejl også give et rigtig flot helhedsindtryk af altanens design

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os