Øg værdien af din bolig

Realkreditrådet har undersøgt, hvad det betyder for en boligs værdi, at der er adgang til en elevator. For en femtesals-lejlighed vil merprisen være 171.000 kr.

Elevator i køkkentrappen Merværdi for hele ejendommen

Det er indlysende, at dem der bor længst oppe, får mest ud af investeringen i en elevator. Men også for boligejere længere nede af trappen, er der penge at hente, hvis lejligheden skal sælges – faktisk næsten lige så meget som for dem der bor højere oppe. Beboerne på tredje sal kan forvente en værdistigning på 169.000 kr., mens man helt nede på første sal får 164.000 kr. mere for sin bolig.

Du kan selv læse rapporten, som er udarbejdet af Realkreditrådet tilbage i 2013, hvorfor man med god grund kan forvente, at prisstigningerne er endnu højere i dag. Faktisk siger flere ejendommæglere, at lejligheder vil stige helt op til 3.000 kr. pr. kvadratmeter, hvis der bliver tilføjet en elevator til ejendommen.

Bor man i andelsbolig, vil andelskronen stige for alle lejlighederne – også dem i stuen.

Efterspørgslen stiger med elevator

Hos ejendomsmæglerne kommer tallene ikke som en overraskelse. Her oplever man, at boligkøberne er blevet mere forvænte, når de går på udkig efter et nyt hjem.

”Det er især blandt de plus 50-årige, at adgangen til en elevator er et must. Efterspørgslen efter lejligheder med elevator er langt større, end hvad vi kan opfylde. Derfor er det heller ikke så underligt, at en elevator presser prisen op”, har Kenn Gundesen fra DanBolig City i København tidligere sagt til Politiken.

VI VIL GERNE HØRE FRA DIG

Vi er eksperter indenfor elevatorer

Vi har sat mange elevatorer op og vi gør det hele selv – alt fra besigtigelse og ingeniørberegninger til installering og efterfølgende service. Vi tillader at kalde os selv eksperter

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.