Elevator til de trætte ben, til flyttekasserne, til barnevognen, til din syge moster, til kørestolen, til det gode liv i byen og til alt derimellem

Elevator til det gode liv

En elevator er meget mere end blot en måde at komme nemmere op og ned fra sin lejlighed. En elevator kan være den forskel, der gør, at man kan blive boende i sit hjem, selvom benene ikke længere kan klare de mange ture op og ned ad trapperne.

En elevator kan også betyde, at lillepigen eller -drengen får frisk luft hyppigere end ellers, fordi trapperne kan virke uoverskuelige, når de skal overvindes med pusletaske, barnevogn og måske en kaffe to go. Elevatoren kan være den lille ekstra luksus i hverdagen, som du tillader dig selv efter en hård dag på arbejdet, hvor trapperne ikke skal stå imellem dig og dine sofa.

Elevator ved trappe eller i tårn

Der findes mange forskellige grunde til at ville have en elevator, og hos Altan.dk kan vi finde en løsning, der passer til de fleste. Vi kan etablere en elevator i forbindelse med bygningens eksisterende trapper, enten som elevator i bag- eller hovedtrappen. Har trapperne ikke plads til en elevator, kan vi lave et elevatortårn udvendigt på facaden. Uanset hvad finder vi den rette løsning til dig.

Hos Altan.dk har vi lettet arbejdet for dig. Vi sørger nemlig for at klare alt det praktiske – lige fra den allerførste besigtigelse og ansøgning om byggetilladelse til selve montagen og den efterfølgende service. Kort sagt: Vi håndterer alle processer, så du får gavn af vores ekspertviden fra start til slut.

Fra ’nice to have’ til ’need to have’

Det er nok de færreste, der vil modargumentere, at en elevator er ’nice to have’. Alligevel er der kun syv procent af landets etageejendomme, som har en elevator. Det vil sige, at langt de fleste opgange i byen er utilgængelige for beboere med gangbesvær eller handicap.

Noget tyder dog på, at dette tal bliver en del højere i fremtiden, hvor en elevator vil være et decideret krav hos mange fremtidige købere. Boligsiden.dk offentliggjorde en liste med de ord, der oftest blev søgt på i forbindelse med boligkøb i Danmark. Det kommer sikkert ikke som nogen overraskelse for de fleste, at ’altan’ indtog førstepladsen. Hvad der derimod kan komme bag på nogen, er at ’elevator’ ligger på en flot ottendeplads over de ting, som vi danskere ønsker os allermest i den bolig, vi leder efter.

Fremtidsforsker, Anders Bjerre, fra Institut for fremtidsforskning mener endda, at en lejlighed vil være svær at sælge i fremtiden, hvis der ikke findes en elevator i opgangen: ”Vi vil se et stigende krav om elevatorer fra fremtidens boligkøbere. Især fra det meget købedygtige ældre segment. Om 40 år vil det være helt almindeligt, at boligejendomme har elevator, og for langt de fleste boligkøbere vil det være et krav på samme måde, som det er et krav i dag, at boligen har et velfungerende køkken og et rummeligt badeværelse,” fortæller Anders Bjerre.

En elevator er en investering

Når man skal have lavet en elevator, er det helt normalt at skænke økonomien en tanke – ikke mindst den potentielle gevinst, der ligger i at få etableret en elevator i forbindelse med trappen eller udenpå sin bygning. Faktisk mener flere eksperter, at elevatoren vil være så vigtig for lejligheden, at den andel, den enkelte beboer har betalt, som minimum vil komme hjem, når lejligheden engang skal sælges. Faktisk tales der om prisstigninger på helt op til mellem en halv og en hel million kroner.

Michael Kronborg Holst, ejendomsmægler og indehaver af Estate Østerbro, uddyber: ”Det er selvfølgelig mest markant for lejlighederne på de øverste etager og for de større lejligheder. Jeg taler helt generelt her. Hvis en ejendomsforening tager bagtrappen ud og sætter en elevator ind i stedet, vil den typiske værdistigning for lejlighederne være på en halv til en hel million”. Og Michael Kronborg Holst er ikke alene om at have høje forventninger til den økonomiske gevinst, som en elevator kan forventes at give. I september 2019 skrev BygTek.dk, at man kan forvente en prisstigning på mellem 8-12 procent, hvis man etablerer en elevator i en etageejendom.

Vi kan etablere elevatorer i stort set alle ejendomme

Uanset om du drømmer om en elevator i hovedtrappen, elevator i køkkentrappen eller elevator i et tårn på ydersiden af facaden, kan vi klare det. Altan.dk har specialiseret sig i etablering af elevatorer, og med syv års erfaring og mere en 100 elevatorprojekter i bagagen, er vi ikke blege for at kalde os eksperter på området. Her på siden kan du finde stort set alt den information, du har brug for, og hvis du vil vide mere, eller hvis du vil have os på besøg til en besigtigelse, kan du altid kontakte os på tlf: 7040 4585 eller kontakt@altan.dk.

Ud af elevatoren

Drømmer du om elevator i ejendommen?

Når du indgår en aftale med Altan.dk om at montere elevator i din ejendom, laver du en aftale med en totalleverandør, som klarer alt fra A til Z. Læs mere herunder om processen fra første besigtigelse til aflevering og efterservice.

Elevatorcoach
ALTAN.DK ELEVATORCOACH

Hvad er en elevatorcoach?

Læs mere om, hvad det betyder, når vi i Altan.dk taler om vores elevatorcoach, og hvorfor de er så vigtige i arbejdet med at udføre de bedste elevatorprojekter.

Vil du vide mere?

Vi kommer gerne på besøg

Hvis du vil vide mere, eller have os ud og besigtige din ejendom er du velkommen til at give os et kald

+45 60 11 57 83
Vil du vide mere om elevatorer
KUNDENET

Kender du Altan.dks kundenet?

På Altan.dks kundenet kan du altid følge med i lige netop dit elevatorprojekt. Her finder du billeder, korrespondancer, kontaktpersoner og meget mere.

Elevator i din opgang

Hvis du vil dykke yderligere ned i de forskellige elevatorløsninger, som vi tilbyder, kan du nærstudere vores brochure lige her. Du kan desuden downloade brochuren og dele den med dine naboer, eller blot dele dette link: https://bit.ly/34ko9XS

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os