Kundenet

Som kunde hos Altan.dk har du/I mulighed for at følge med i jeres projekt fra start til slut. Følg med i hvor langt vi er med projektet og find dokumenter og korrespondance om projektet.

Kundenet skal øge gennemsigtigheden og skabe tillid i altan- og elevatorprojekter

Når du og din forening indgår en aftale med Altan.dk om, at montere altaner eller etablere elevatorer i din ejendom, er det vores ambition at gøre processen så gnidningsfri som muligt.

Vi har ind imellem hørt, at vores kunder efterlyser mere kommunikation fra vores side samt et bedre overblik over, hvor i processen deres projekt er, samt hvad udsigterne er. Det har vi naturligvis lyttet til, og derfor kan vi nu præsentere Kundenettet.

Track and trace

De fleste kender track and trace systemet, fra når de handler på nettet, hvor de altid kan se, hvor på rejsen deres pakke er. Dette system har vi ladet os inspirere af – og så bygget meget mere på.

På kundenettet kan du:

  • Se hvem der har ansvaret for dit projekt
  • Se billeder af din ejendom
  • Følge med i korrespondancen på projektet
  • Altid se hvor i processen dit projekt er
  • Finde alle relevante kontaktpersoner
  • Finde tilbud, tegninger og andre relevante dokumenter
  • Finde svar fra kommunen
  • Og meget mere..

Fra 1. januar 2019 har alle nye tilbud fået deres egen side og login til kundenettet og det har allerede vist sig at være en stor succes! Alle beboere i foreninger, som har fået tilbud fra Altan.dk siden 1. januar 2019, kan således få udleveret login informationer af deres kontaktperson og på den måde altid være opdateret.

Fordele ved Altan.dk kundenet

Kundenettet er en fordel for alle parter. Fra Altan.dk’s side er det nemt og simpelt blot at lægge alle dokumenter og informationer ind ét sted, som alle involverede parter derefter har adgang til. For beboerne skaber det øget tryghed og gør det nemmere at sætte sig ind i altan- eller elevatorprojektet og for kontaktpersonerne letter det arbejdet, da hun eller han altid kan henvise til kundenettet.

Vil du vide mere om kundenettet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Kundenettet overholder desuden alle regler og love i forhold til GDPR lovgivningen, og det er således kun muligt at få adgang til informationer, som berører ens eget projekt.

Læs mere om elevatorprocessen

01. Tilbud

02. Projektering

03. Altanproduktion

04. Vi flytter ind hos dig

05. Aflevering

Læs mere om altanprocessen

01. Rådgivning og tilbud

02. Elevator projektering

03. Elevatoren produceres

04. Elevatormontage

05. Aflevering & service

Mød vores eksperter

Vil du vide mere om vores kundenet, eller har du andre spørgsmål til enten altan- eller elevatorprojekter, er du velkommen til at kontakte vores eksperter

Niels Urban

Afdelingschef Øst

Jesper Fogh Christensen

Produktionsdirektør

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.