Ny elevator fra A til Z

Når du indgår en aftale med Altan.dk om levering af en ny elevator, så indgås aftalen med en totalleverandør. Det vil sige, at vi står for det hele fra A til Z – lige fra første besigtigelse af ejendommen, tegningsmateriale, ingeniørberegninger og indhentning af de nødvendige tilladelser fra kommunen. Vi håndterer desuden alt bygningsarbejde og installering af elevatoren, ligesom at vi også kan håndtere den efterfølgende service.

01

Rådgivning og tilbud

Rådgivning og tilbud

Vi mødes der, hvor du bor og rådgiver om den mest optimale elevatorløsning. Efterfølgende leverer vi et uforpligtende tilbud, og vi stiller også gerne op til infomøde for alle beboere. Det er nemlig vigtigt, at alle har en god forståelse og fornemmelse for det kommende elevatorprojekt.

02

PROJEKTERING OG BYGGETILLADELSE

Elevator projektering

Når I er blevet enige om en elevatorløsning, skal byggetilladelsen på plads, før vi kan begynde installationen. Vi tegner og beregner jeres projekt og står for kontakten med kommunen. Når byggetilladelsen er i hus, går vi straks i gang med at bestille alle de nødvendige materialer.

03

ELEVATOREN SKRÆDDERSYES

Elevatoren produceres

Vores elevatorer produceres på fabrikken og bliver tilpasset jeres bygning. Alle omkostninger til produktion og transport er inkluderet i tilbuddet.

04

ELEVATORMONTAGE

Elevatormontage

Selve bygningsarbejdet og etableringen af elevatoren tager cirka tre måneder. Arbejdet udføres af vores egne elevatormontører, der ud over deres faglige uddannelse er skolet til at styre projektet på byggepladsen med respekt for det liv, I samtidig lever i ejendommen.

05

AFLEVERING

Aflevering & service

Vi byder på et lille glas og afleverer elevatoren køreklar. Samtidig gennemgår vi alt det praktiske i forbindelse med den daglige brug og vedligeholdelse af elevatoren, og sørger også for alle myndighedsgodkendelser. Med i prisen er også 1- og 5-års gennemgang af byggeprojektet.

Første års service er inkluderet i prisen, men vi tilbyder også en løbende serviceaftale. Det inkluderer blandt andet de lovpligtige sikkerhedseftersyn, drift af alarmtelefon, samt smøring og justering. Så kan vi være sikre på, at jeres elevator fungerer, som den skal – også når den er blevet en del af jeres hverdag.

VIL DU VIDE MERE OM MULIGHEDEN FOR AT FÅ ELEVATOR I DIN FORENING?

Kontakt os om opstart af den gode elevatorproces i din forening

Der vil næsten altid være en Altan.dk elevator til lige præcis din ejendom. Lad en elevator fra Altan.dk gøre dit liv i byen lidt bedre

Find din elevator

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.