Altan.dk og 130 arbejdspladsers fremtid er sikret

Erfarne erhvervsledere sikrer fortsættelse af virksomheden Altan.dk, så der omgående kommer fokus på at levere de mange altaner, som virksomhedens kunder venter på at nyde. Der er samtidig skabt sikkerhed bag virksomhedens store ordrebeholdning.

Det har været afgørende for den nye ejerkreds, at der blev handlet hurtigt, så usikkerheden for medarbejderne og kunderne fjernes og erstattes af sikkerhed og tilfredshed.

Kredsen har erfaring fra små, mellemstore og store danske erhvervsvirksomheder samt et indgående kendskab til byggebranchen.

Ejerskabet består af:

— Søren Iversen, samt dennes medinvestorer

— Poul Plougmann m. familie, samt medinvestorer

— Printz Ejendomme A/S

— Jacob Printz, samt dennes medinvestorer

Bestyrelsen vil bestå af Steen Hvidt (fmd.), Søren Iversen og Lars Printz.

Investorerne har på den meget korte tid oplevet en enestående opbakning fra EIFO (tidligere Vækstfonden), Vestjysk Bank, Tryg Garanti, den tidligere ledelse i Altan.dk samt fra de betydende leverandører, så Altan.dk kan få en flyvende genstart.

Organisationen i Sverige overtages ikke.

Peter Knudsen (stifter af Altan.dk) udtaler: ”Selvom min familie og jeg ikke er en del af den fremtidige virksomhed, er vi glade og stolte over, at vores livsværk Altan.dk videreføres i gode hænder”.

Steen Hvidt (fmd.) udtaler: ”Altan.dk har en stærk markedsposition og et stort uforløst potentiale. På vegne af de nye ejere og nye ledelse glæder vi os enormt meget til at genstarte virksomheden sammen med teamet af dygtige og dedikerede medarbejdere til gavn for alle nuværende og fremtidige kunder!

Relaterede artikler

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.