Altaner i Aalborgs gader

Når du går en tur gennem Aalborgs gader, er der god sandsynlighed for, at du kommer forbi en altan fra Altan.dk på din vej. På bl.a. Vesterbrogade, Borgmestervænget og Niels Juels Gade pryder Altan.dks altaner de forskellige bygninger. Hos os kan du nemlig vælge præcis den altan, der passer bedst til bygningens arkitektur og alder, uanset om det er en gammel altan, der skal udskiftes, eller om der skal etableres nye altaner.

Byggetilladelse til altan i Aalborg Kommune

Når du ønsker en altan i Aalborg, skal du først søge om byggetilladelse hos kommunen.
De gældende retningslinjer er, at altanen skal:

– placeres mindst 2,5 meter fra skel
– placeres, så den ikke giver anledning til væsentlige gener på naboarealer
– overholde gældende krav til sikkerhed
– overholde evt. bestemmelser i lokalplan eller byplanvedtægt.

Vi hjælper dig med din altan i Aalborg

Vælger du at samarbejde med os, står vi gerne for alt det praktiske omkring at få byggeriet godkendt. Hos Altan.dk kender vi Aalborg Kommunes regler for altaner rigtig godt, og vi ved, hvilke grundlæggende krav altanen skal leve op til. Det gælder både krav til sikkerhed, udseende og minimering af indkigsgener hos naboerne. Hvad der tolkes som væsentlige gener er op til den enkelte kommune at vurdere, og derfor kan det være en god idé at have Altan.dk med på holdet, da vi har stor erfaring med de forskellige kommuners vurdering af indbliksgener. Den viden tager vi naturligvis med os, når vi tegner din nye altan, så den med størst mulig sandsynlighed lever op til kommunens krav for altaner i Aalborg.

Borgmestervænget 3
Vesterbrogade 22-24
Boulevarden 39
Pris på altan i Aalborg

Prisen på altaner i Aalborg kan variere meget og afhænger blandt andet af valget af materialer. Stål er eksempelvis et dyrere materiale at arbejde i end aluminium. Derudover er der forskel på, om du bor i enfamilieshus eller i lejlighed. Er I flere i en etageejendom, der ønsker altan og vælger at dele udgifterne, kan I spare penge i forhold til, hvis der kun skal laves én altan. Udgifterne til arkitekttegningerne og etablering af byggepladsen, imens monteringen står på, er stort set det samme, uanset om I skal have lavet én eller 30 altaner.

Læs mere om priser på altaner eller kontakt os for at høre mere.

Besøg os på Boulevarden

Vi oplever stor interesse for vores produkter i Aalborg, hvorfor vi har valgt at etablere et kombineret showroom i hjertet af Aalborg. På Boulevarden 33 kan du således slå et smut forbi vores hyggelige lille kontor, hvor du kan få en snak med Allan Vanggaard, som de fleste dage sidder klar til at tegne og fortælle. I showroomet er det endda muligt, at opleve en altan i fuld størrelse. Det er vores erfaring, at mange bliver overrasket over, hvor meget plads der faktisk er på en altan, når de står på den i virkeligheden.

Spørg os

Vores altankonsulenter har alle stor erfaring med at vurdere hvad der kan lade sig gøre. Kontakt os i dag, for en gratis og uforpligtende besigtigelse af jeres altandrømme i Aalborg

Thomas Dalkær

A-konsulent

+45 22 28 30 95
td@altan.dk

Allan Klæstrup Vanggaard fra Altan.dk
Allan Klæstrup Vanggaard

A-konsulent

60115767
av@altan.dk

Morten Rasmussen fra Altan.dk
Morten Rasmussen

A-konsulent

+45 40 49 46 95
mr@altan.dk

Fra første besigtigelse til færdig altan

Når du handler med Altan.dk, kan du vide dig sikker, at dit projekt er i gode hænder. Vi har lavet mere end 25.000 altaner gennem de sidste mere end 15 år og vores processer er ISO 9001 certificeret. Hvis du vil læse mere om processen, fra første besigtigelse til din drømmealtan er monteret, kan du gøre det lige her.

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os