Billede til fremvisning

Danmarks førende altanfirma

Altan.dk er Danmarks største altanfirma og -leverandør. Vi påsætter årligt over 3.000 altaner i Danmark, og beskæftiger omkring 150 medarbejdere inden for både salg, projektering, produktion og montage.


Altan.dk har hovedkontor i Sorø, der ligger i det vestlige Sjælland. Vi har desuden en afdeling i Aarhus og et showroom i København. Vi driver også Café Altanen på Gl. Kongevej, der er slået sammen med vores showroom. Her står vi altid klar til at give gode råd om købet af en altan samt inspiration til det gode liv i byen.


Hos Altan.dk tror vi på frihed under ansvar og er ikke bange for at være utraditionelle og anderledes. Vi sætter kvalitet og service i højsædet, og derfor har vi også valgt at klare hele processen selv. På den måde sikrer vi, at vores kunder er i trygge hænder fra start til slut.

Profil 

Altanfirma med over 22 års erfaring

Altan.dk A/S blev stiftet den 1. oktober 2006 og beskæftiger 90 altanmontører og 72 funktionærer. Vores altanfirma er udsprunget af entreprenørvirksomheden Ringsted Bygningsentreprise (RBE), der blev stiftet af Peter Knudsen den 1. november 1994. Altan.dk har dermed mere end 22 års erfaring som altanleverandør og -montør. Som Danmarks største altanfirma står vi som pioner i det seneste årtis boom i opførelsen af altaner i Danmark.

nøgletal

Åbenhed er en helt naturlig del af vores måde at drive virksomhed på. Her er udvalgte nøgletal fra det seneste regnskabsår 2014/2015.
 

Omsætning

Antal medarbejdere

Altansager

Altaner opsat

ca. 190 mio.

164

ca. 149

ca. 2.500

mere end altaner

Hos Altan.dk er vi mere end blot Danmarks største altanfirma. Vi arbejder for at udbrede det gode liv i byen, og i 2012 etablerede vi søsterselskabet Alevator.dk, der forvandler gamle køkkentrapper til nye og moderne elevatorer. Du kan besøge Altevator.dk her.

Markedsleder

Mere end et altanfirma


Vores anciennitet og position som markedsleder har givet os en solid erfaring som både leverandør og montør af altaner. Du kan derfor roligt kontakte os, hvis du går med overvejelser om mulighederne for at få altaner i din boligforening.


Måske har du spørgsmål til, hvilke altanløsninger der er mulige i din ejendom? Eller hvilke udgifter der ligger i forbindelse med et tilbud om montering af altaner fra Altan.dk? Uanset hvilke spørgsmål du må ligge inde med, er du meget velkommen til at kontakte os

Medarbejdere

menneskerne bag den bedst opsatte altan

Bag Altan.dk står en lang række engagerede medarbejdere. Vi arbejder ud fra en mission om at øge vores kunders livskvalitet gennem nyetablering eller udskiftning af altaner - og så gør vi det i øvrigt helst med et smil. 

Lone Frandsen - SalgsassistentThomas V. Gudesen - Altanmontør

Mette Larsen - Økonomiassistent

Jeg hedder Lone og arbejder som salgssupporter for vores fem sælgere. Jeg har været i med i Altan.dk i snart syv år og ikke to dage har været ens.Jeg hedder Thomas og har været altanmontør i Altan.dk i otte år. De seneste to år som en fast del af Team 3 sammen med min makker Thomas.Jeg hedder Mette og arbejder som økonomiassistent. For nylig rundede jeg 15 år i virksomheden, og jeg kunne ikke ønske mig at arbejde noget andet sted.
altan Akademiet
Uddannede altanmontører 

Alle altanmontører er uddannede på vores egen altanskole

Opsætning og montage af altaner på ældre etageejendomme er ikke noget man bare lige gør. Det er specialiseret og detaljeret arbejde, hvor mange ting kan gå galt, hvis ikke processer og håndværk er indlært og kan udleves. Hos Altan.dk uddannes alle håndværkere til specialiserede altanmontører på vores eget Altan Akademi. Det er din garanti for den bedst opsatte altan.
footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk

Vil du have en uforpligtende snak?
Lad os kontakte dig