Mindre altan, mange fordele

En spansk altan er, kort fortalt, en forvokset fransk altan. Hvor den franske altan ikke har noget gulv du kan træde ud på, har den spanske altan en mindre afsats eller repos. Størrelsen på gulvpladsen kan variere, men som regel er der plads til en potteplante, et lille bord eller en taburet, og det er derfor den perfekte løsning, hvis du ikke har mulighed for at få en traditionel altan. Selvom den spanske altan er forholdsvis lille, er der nemlig store fordele at hente.

Ekstra dagslys til hjemmet

En spansk altan giver ekstra dagslys til din lejlighed, da du vil få udskiftet dit eksisterende vindue med en altandør – altså langt mere glas til lysindfald. Du kan både få glæde af det ekstra lys, når døren er åben og lukket, og med et gulvlangt gardin, kan du selv bestemme, hvornår og hvor meget lys du får ind.

Økonomisk attraktivt

En spansk altan er en del billigere end en traditionel altan, og det er derfor en prisvenlig løsning, hvis budgettet er begrænset. På den måde får du glæden ved en altan til en billigere pris.

 

Spansk altan fra Altan.dk

Spanske altaner kan også kombineres med almindelige altaner

Personlig indretning

Selvom altanen er lille, er der ingen grund til at gå på kompromis med indretningen. Den spanske altans afsats giver dig nemlig rig mulighed for at være kreativ. Du kan selv vælge, om du vil prioritere pladsen til små havemøbler, eller om du vil skabe en mindre, grøn oase med planter. Du kan også få det bedste fra begge verdener ved at opsætte altankasser, som ikke tager plads fra gulvet.

Når det er for koldt til at opholde sig ude på altanen, kan du alligevel få stor glæde af den. Du kan fx opsætte lyskæder på gelænder eller planter, som bidrager til ekstra hjemlig hygge.

Bedre udluftning og indeklima

En spansk altan indbyder til jævnlig og effektiv udluftning, som er med til at give et bedre indeklima. Det bliver også nemmere at lufte både tæpper og dyner, som kan hænge på gelænderet. På den måde kan den spanske altan være med til at give hele dit hjem en frisk fornemmelse.

Få både morgen- og aftensol

En spansk altan kan være en god løsning, hvis du allerede har en større altan med udgang fra fx køkken eller stue. En spansk altan med udgang fra fx soveværelset kan bidrage til dit velvære med ekstra sollys og gode muligheder for udluftning. Ligger altanerne tilmed på hver sin side af bygningen, får du mulighed for både at kunne nyde morgen- og aftensol.

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl, om du skal vælge en spansk, en fransk eller en traditionel altan? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos Altan.dk får du gavn af vores ekspertviden gennem hele processen – lige fra du får den første idé, til altanen sidder, hvor den skal. Vi hjælper dig også med ansøgningsprocessen i forbindelse med byggetilladelsen.

 

Sammen finder vi den rigtig altan til dine ønsker og behov.

Vil du vide mere om muligheden for spansk altan?

Vores eksperter kan guide og rådgive dig til at vælge den helt rigtige altan, både i forhold til behov og krav fra myndighederne

Niels Urban

Salgschef

+45 41 37 18 22
nu@altan.dk

Per Lunding Sørensen

A-konsulent

+45 60 11 17 48
pls@altan.dk

Morten Rasmussen fra Altan.dk
Morten Rasmussen

A-konsulent

+45 40 49 46 95
mr@altan.dk

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os