Måske tænker du over, hvordan du vil indrette din altan, allerede inden vi overhovedet er gået i gang med at montere din altan. De tanker vil vi gerne hjælpe dig med at gøre til virkelighed, så derfor har vi lavet et samarbejde med websitet altan-liv.dk.

Udover at være en online shop, hvor du finder et bredt udvalg af altantilbehør i bedste kvalitet og funktionalitet, er altan-liv.dk et altanunivers, der fokuserer på vidensdeling, inspirerende fortællinger samt gode idéer til indretning og udnyttelse af din altan.

Vores mission er at bidrage til en øget livsglæde hos byens borgere. Altanen er for mange et frirum der forbindes med samvær, afslapning og kvalitetstid med venner og familie, og med Altan-liv vil vi gerne være med til at skabe rammerne om netop dette.

Vi håber du bliver inspireret til at gøre endnu mere ud af din altan og gå altanlivet i møde, med de bedste forudsætninger for at nyde det gode liv i byen.

SE MERE PÅ ALTAN-LIV.DK

Find meget mere inspiration og unikt tilbehør på altan-liv.dk

Altan-liv.dk er stedet hvor du kan finde alt hvad du behøver til dit nye altanliv. Foruden spændende artikler og blogindlæg, kan du finde alt lige fra altankasser, parasoller, altanborde og altanstole

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os