Til altanlivet

Altan.dk har leveret altaner til danskerne i mere end 20 år. Gennem de mange år, har vi indsamlet en masse viden om hvad de nye altanejere bruger deres altan til og hvad de ønsker at have på dem.

Populære artikler om altaner og elevatorer

Sonnenglas

Sonnenglas en innovativ og bæredygtig nyfortolkning af det traditionelle sylteglas og dets formåen. Glasset lyser op gennem fire små LED lamper installeret i låget og fører både funktionalitet og æstetik til din Altan

Altanafskærmning - savner du privatliv på altanen?

Naboskab er hyggeligt, og altanen er det oplagte sted at møde hinanden. Af og til er en stille stund med familien eller alene dog at foretrække. Vi guider dig her til, hvordan du kan skabe privatliv og skærme for vinden med altanafskærmning.

Squarely - den stilsikre altankasse

Squarely er et nyt bæredygtigt foretagende, grundlagt af arkitekt Agnieszka og produktudvikler Iris. Sammen udvikler og producerer de bæredygtige og modulære plantekasser i et minimalistisk dansk design.

SE MERE PÅ ALTAN-LIV.DK

Find meget mere inspiration og unikt tilbehør på altan-liv.dk

Altan-liv.dk er stedet hvor du kan finde alt hvad du behøver til dit nye altanliv. Foruden spændende artikler og blogindlæg, kan du finde alt lige fra altankasser, parasoller, altanborde og altanstole

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.