Bæredygtige altankasser til din urbane jungle

Squarely ønsker at inspirere folk til at skabe deres egen grønne oase i bybilledet, ved at tilføje miljøvenlige og naturlige materialer. Produktkollektionen er skabt med henblik på at gøre det både nemt og sjovt for folk at dekorere deres hjem med planter, inde såvel som ude.

– Med nutidens hektisk dagligdag, var det vores ønske at spare folks tid, siger Iris.

Squarelys selvvandingssystem gør det tilstrækkeligt at vande planter blot én eller to gange om måneden. Det smarte design forebygger, at planter tørrer ud eller at de drukner ved overvanding – selv i tilfælde med voldsom regn.

Altan-liv vil fremover sælge produkter fra Squarelys “On” serie; en serie af plantekasser med unikt vedhæftnings- og selvvandingssystem i kvalitetstræ til inde og ude.

Vi er særligt begejstrede for plantekasserne fra “On” serien, fordi deres indbyggede selvvandingssystemet gør op med dårlig samvittighed og skemalagte vandinger. Det er den perfekte løsning for folk der ofte er på farten, travle forældre og glemsomme sjæle.

Passer til alle altaner

“On” Serien består af GrowON-plantekasser, StandON-ben og HoldON stropper.

StandON-benene kan vendes og indstilles i to højder, mens HoldON stropperne kan hænge på alle gelændertyper og tåler al slags vejr – også det danske med regn og kulde, tilføjer Agnieszka.

Alle seriens produkter fås i forskellige farver og materialer.

– Tilbehøret inviterer til leg mellem forskellige farve- og materialekombinationer, hvilket giver brugeren mulighed for at skabe sit eget unikke udtryk, lyder det fra Iris.

Squarely drømmer, ligesom AltanLiv, om grønnere byer og byliv. Bæredygtighed er derfor en essentiel del af virksomhedens kerneværdier og  alle produkterne er håndlavede i Danmark af genanvendte/upcyclede materialer.

Få mere inspiration til styling samt materiale- og farvevalg på Squarelys Instagram @squarely_cphog tilmeld dig AltanLivs nyhedsmail her, for at få endnu flere altan-nyheder.

ALTAN-LIV.DK

Find mere inspiration på altan-liv.dk

På altan-liv.dk kan du finde flere gode blogindlæg og utallige lækre produkter – som for eksempel disse lækre skind fra Shepherd

Vi benytter cookies til at forbedre vores side og din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os