Sonnenglas

Sonnenglas en innovativ og bæredygtig nyfortolkning af det traditionelle sylteglas og dets formåen. Glasset lyser op gennem fire små LED lamper installeret i låget og fører både funktionalitet og æstetik til din Altan

Bliv inspireret af Sonnenglas

Sonnenglas er en innovativ og bæredygtig nyfortolkning af det traditionelle sylteglas og dets egenskaber. Glasset lyser op gennem fire små LED lamper installeret i låget og tilføjer både funktionalitet og æstetik til din altan. Lamperne kører på solenergi og kan lyse i op til 12 timer, når det er fuldt opladt. Stiller du dit Sonnenglas på et mørkt underlag, reflekteres lyset i glassets konstruktion og tilfører et eventyrlig og dragende element til altanens udtryk.

I mørke og kolde tider, bliver altanen ofte negligeret og opslugt af frost, sne og nedfaldne blade fra træerne. Men med få elementer, kan du skabe liv og lys, som du kan nyde inde fra stuens lune favn. Solar Jar lyser op i selv de mørkeste tider, og når morgensolen igen bryder frem, lader glasset op på ny gennem solpanelerne i låget.

Bæredygtig produktion

Sonnenglas er ikke kun unikke i deres design, men også produktionen skaber lys for mange i en mørk tilværelse. Glasset er produceret i Sydafrika af tidligere hjemløse, der i dag har fået et arbejde at stå op til og et hjem at føle sig tryg i. Når du køber dit Sonnenglas går en del af beløbet til en lokal uddannelsesfond, der giver de ansattes børn mulighed for uddannelse og en lysere fremtid.

Det personlige touch  

Giv dit Sonnenglas noget at lyse på. Det er kun fantasien der sætter grænser når glasset skal udsmykkes, så det matcher det samlede æstetiske udtryk på din altan. Vær kreativ og lad indholdet i dit Sonnenglas reflektere din personlighed og unikke finurligheder. Lad sig inspirere af årstiderne og skift indholdet ud som sæsonen skifter – eller lad glasset være som det er og nyd lyset med god samvittighed.

Afspil video

I et altanprojekt kan der være mange forskellige aktører. Beboere, kontaktpersoner og rådgivere, er nogle af dem. Her kan du høre nogle af interessenterne fortælle om hvad der gør et altanprojekt godt.

LÆS ELLER DOWNLOAD

Gør opturen let med elevator i din opgang

Vil du dykke yderligere ned i vores elevator produkter…

Udfyld formularen herunder, hvis vi skal kontakte dig

Skriv adressen, som henvendelsen drejer sig om
For at give dig den bedste service, er det vigtigt, at du skriver din adresse og by. Oplys også gerne dit telefonnummer.