Hvad siger kunderne
om Altan.dk?

Læs interviews med kunderne på de seneste 10 afsluttede altansager. Hvordan var oplevelsen med Altan.dk: Hvad gik godt og evt. mindre godt. Alle interviews er gennemført af en uvildig person uden tilknytning til Altan.dk.

Barometer for kundetilfredshed i Altan.dk
De nyeste interviews
Adresse og by
Klik på smiley og læs mere
Sag
Halfdansgade 9 >
By:
København S
Webtekst:
Montagefasen forløb helt fantastisk, og der skal lyde en stor ros til Altan.dk's montører. Deres arbejde var lige efter bogen, og de var meget smidige overfor beboerne. Vi havde en god kommunikation med montørerne, og de ting, der opstod undervejs, håndterede de uden problemer.
Evalueringsstatus:
Gennemsnit 8,5
Sag
Sylviavej 20 >
By:
Valby
Webtekst:
Montagefasen fungerede meget godt. Altan.dk's montører var meget flinke, og de var hurtige og effektive. Indimellem manglede vi lidt informationer, men forløbet var klart i den bedre ende sammenlignet med vores tidligere oplevelser med håndværkere. Vi var imponerede over, hvor hurtigt montagen forløb.
Evalueringsstatus:
Gennemsnit 5,8
Sag
Christian Richardts Vej 2 >
By:
Frederiksberg C
Webtekst:
Altan.dk's sælger virkede meget interesseret i vores projekt. Han var meget flink og satte sig ind i opgaven, så det var udelukkende positivt at stifte bekendtskab med ham.
Evalueringsstatus:
Gennemsnit 7,5
Sag
Århusgade 84 >
By:
København Ø
Webtekst:
Jeg har været fuldt ud tilfreds hele vejen igennem forløbet. Alt har kørt, som det skulle, og Altan.dk er meget tilgængelige igennem hele processen.
Evalueringsstatus:
Gennemsnit 9,0
Sag
Jyllingevej 11 >
By:
Vanløse
Webtekst:
Montagefasen oplevede vi meget positivt. Altan.dk's montører har lavet et rigtig godt stykke arbejde, og de har efterladt et rigtig godt indtryk i hele foreningen. Montørerne var altid glade, og deres væremåde gjorde, at folk havde lyst til at lave en kop varm kakao til dem og sådan.
Evalueringsstatus:
Gennemsnit 5,8
Sag
Slettebjergvej 4 >
By:
Ballerup
Webtekst:
Salgsfasen fungerede rigtig fint, og vi oplevede den som meget positiv. Altan.dk's sælger var på besøg hos os, og det fungerede godt.
Evalueringsstatus:
Gennemsnit 8,0
Sag
Valby Langgade 254 >
By:
Valby
Webtekst:
Ved vores besøg i Altan.dk's showroom oplevede vi, at det var godt for vores beboere, at de havde mulighed for at se altanerne i virkeligheden og på den måde danne sig et indtryk af dem. De fik en meget mere klar fornemmelse for vores projekt. 
Evalueringsstatus:
Gennemsnit 7,0
Sag
Nordre Fasanvej 159 >
By:
Frederiksberg
Webtekst:
Generelt var vi rigtig glade for den måde, Altan.dk styrer en sag på. Det var nemt for os, at vi havde én kontaktperson, som holdt styr på trådene og sørgede for at sende vores henvendelser til rette vedkommende.
Evalueringsstatus:
Gennemsnit 7,0
Sag
Søllerødgade 29-31 >
By:
Købenahvn N
Webtekst:
Vi endte med at vælge Altan.dk til vores projekt, fordi de er repræsenteret mange steder, og fordi vi havde en forventning om, at de kan noget, og at man kan regne med dem, når der er så mange, der bruger dem. Desuden havde vi indtryk af, at man får dét, man bestiller, og at Altan.dk har styr på det under processen.
 
Evalueringsstatus:
Gennemsnit 7,3
Sag
Frederiksberg Alle 19 >
By:
Frederiksberg C
Webtekst:
Vi har samarbejdet med Altan.dk i årevis, så det var meget naturligt for os at invitere dem til vores licitation. Desuden er der ikke ret mange altanentreprenører af samme kaliber.
Evalueringsstatus:
Gennemsnit 7,0
Idéen bag undersøgelsen

Idéen bag undersøgelsen

En uvildig person har siden september 2009 interviewet kontaktpersonen på hver eneste afsluttet altansag, som Altan.dk har gennemført: Der spørges til kundens tilfredshed i hhv. salgsfasen, projekteringsfasen og monteringsfasen.

  1. I hver fase giver kunden en karakter fra 1-9, og endvidere gives en endelig overordnet karakter forden samlede tilfredshed.
  2. Herefter udregnes et gennemsnit, som udløser en rød (1-3), gul (4-6) eller grøn (7-9) smiley.
  3. Fordelingen af røde, gule og grønne smileyer opdateres løbende i vores kundetilfredshedsbarometer, så du til enhver tid kan se hvordan den generelle tilfredshed med Altan.dk ser ud.
Karakterskala

footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk

Vil du have en uforpligtende snak?
Lad os kontakte dig