Kontakt altan.dk kundeambassasør

Har du spørgsmål til vores kundeambassadør, venligst udfyld nedenstående formular.

  1. Når du kontakter os her fra hjemmesiden, accepterer du at vi gemmer dine informationer i max. 1 år fra dd (herefter bliver de slettet). Dine informationer bliver ikke vidergivet til en tredjepart. Læs mere om hvordan vi bruger og behandler dine data på siden om cookies


Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 83 03 (alle hverdage kl. 8 - 16, fredag kl. 8 - 15).


camilla_kundeambassadør

Altan.dk´s  kundeambassadør 

Hvem:

Camilla Egegaard Petersen er Altan.dk's kundeambassadør og kan kontaktes på telefon 60 11 57 67  (hverdage kl. 8.00 – 16.00) eller på e-mail CP@altan.dk.

Hvorfor:
Måske har du oplevet, at du ikke har været helt tilfreds med personer eller processer i forbindelse med din altansag. At du måske er løbet panden mod en mur, eller at der i kommunikationen med din kontaktperson hos Altan.dk har været forståelsesproblemer.

Hvordan:
Ved kontakt til vores kundeambassadør, Camilla, er det som virksomhed vores vigtigste opgave at kunne løse din problemstilling hurtigt og tilfredsstillende. Camilla vil lytte til dig og sørge for, at du føler dig set og hørt.

Enten fremkommer Camilla med et øjeblikkeligt løsningsforslag, eller også aftaler i et bestemt tidspunkt for en tilbagemelding. Denne procedure skyldes, at der ved nogle problemstillinger er behov for yderligere research inden et fyldestgørende svar kan gives.

footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk