tillykke med din ny altan

Tak for denne gang og tillykke med din nye altan. Vores altanmontører afleverer din altan til dig, nu hvor den er færdigmonteret og klar til brug. Såfremt I i boligforeningen har en byggerådgiver tilknyttet jeres altansag, så afholdes der typisk en afleveringsforretning, hvor alle altaner gennemgås.


Har I valgt at køre jeres altansag direkte med Altan.dk, som de fleste boligforeninger gør det, så afsluttes altanprojektet ikke før alle eventuelle fejl og mangler er udbedret fra vores side.

dit nye uderum er klar
Aflevering_2

Velkommen ud under åben himmel

Nu kan du stille bord og stole ud og sætte kaffen over. Din altan er klar til at blive brugt og nydt af dig og din familie. Ønsker du inspiration til livet på din altan, så besøg vores Facebook-side Altan-Liv, hvor der er tips og tricks og gode råd fra andre altanejere. Du kan også kigge nærmere på tilbehør til din altan i vores møbelkatalog. Her finder du altankasser, læsejl, borde og stole mv. der er håndplukket til vores eksklusive sortiment, som også indeholder møbler designet af Altan.dk selv.

bemærkninger ?

Har du været tilfreds med forløbet?

Hos Altan.dk gør altid vores bedste for at aflevere et godt og solidt altanprodukt til dig. Skulle der alligevel være detaljer, som du mener vi bør kigge på, så afleverer vi en bemærkningsseddel sammen med altanen. Målet er at evt. fejl og mangler kan udbedres med det samme, og mens vi stadig er på jeres adresse.


Enhver byggeopgave medfører normalt diverse gener i form af byggeaffald og afbrud af den "normale orden", men inden byggepladsen forlades, sørger vi for at rydde op og reetablere evt. skader forårsaget af os.


Vi afleverer ligeledes en lille "Velkommen på din altan" pakke med inspiration til dit altanliv - bl.a. en altankogebog, skrevet af Timm Vladimir.

Aflevering_1
footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk

Vil du have en uforpligtende snak?
Lad os kontakte dig