VI MØDES DER HVOR DU BOR

Går I og overvejer at få altaner i andelsforeningen eller ejerforeningen? Altan.dk kommer ud til jer og mødes dér, hvor I bor.

Drømmen om altaner i andelsforeningen starter ofte hos en eller flere beboere i en etageejendom. Derefter er der mange spørgsmål, som hurtigt melder sig: Hvordan gør vi? Kan vi få tilladelse til altaner? Skal vi ringe til kommunen? Kan det overhovedet lade sig gøre? Og hvad koster det?

Altan.dk har hjulpet hundredvis af ejerforeninger og andelsforeninger sikkert igennem deres altanprojekter, og én ting er sikkert: Der er aldrig to projekter, der er ens, når det gælder altaner i andelsforeninger og hos ejerboliger. Alligevel følger her en lille guide til, hvordan du og din boligforening kan tage hul på altanrejsen sammen med Altan.dk.

første møde
Salg_1

Få besøg af os og hør mere om muligheden for altaner i andelsforening/ejerforeningen

Vi mødes typisk på jeres adresse, hvor I får besøg af en af vores salgskonsulenter, der er eksperter i montering af altaner. På mødet gennemgår vi sammen jeres ønsker angående altanernes størrelse, materialer, placering, med videre. Vi kender langt de fleste typer af etageejendomme, og vi kender til din kommunes regler og krav ved opsætning af altaner. Det betyder, at det indledende møde på jeres ejendom forholdsvis hurtigt kan afklare muligheder og begrænsninger og danne grundlag for et efterfølgende tilbud om altaner til jeres ejer- eller andelsforening.

 

på café

Få et tilbud på altan 

Hos Altan.dk får du en personlig gennemgang af tilbuddet på din altan. At forstå tilbuddet er essentielt. Vi gør meget ud af, at vi taler samme sprog. Derfor er vores tilbud udført så jordnært som muligt.  Det er vigtig for os, at vi kan sidde sammen og gennemgå alle aspekter af tilbuddet, så du og din boligforening føler jer bedst muligt klædt på og parate til at tage en beslutning. Læs her mere om priser på altaner i ejerforeninger og andelsforeninger.


Vi kan gennemgå tilbuddet hjemme på jeres adresse eller du og evt. øvrige interesserede fra foreningen kan komme på besøg på vores café/showroom Café Altanen på Gammel Kongevej i indre København. Så er det os, der giver kaffen. 

Salg_cemil
beboermøde

Beboermøde om altaner i ejer- og andelsforeningen

Såfremt at der i boligforeningen er behov for at gennemgå altanprojektet og selve tilbuddet, så stiller vi gerne op til et beboermøde eller en ekstraordinær generalforsamling. Det er nemlig vigtigt for os, at alle beboere har en god forståelse og fornemmelse for det kommende altanprojekt i andelsforeningen/ejerforeningen.


På et beboermøde vil hele ejerforeningen eller andelsforeningen have mulighed for at stille alle former for afklarende spørgsmål til vores altankonsulent. Hvis det er muligt, kan vi gennemgå projektet på en storskærm. Her vil der også være mulighed for at se 3D renderinger af de kommende altaner på jeres nuværende facade.

beboermøde gennemgang altan tilbud
footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk

Vil du have en uforpligtende snak?
Lad os kontakte dig