altan_alevator_sort_rigtig_pantone png

Historien om Altan.dk

Danmarks førende altanfirma


Altan.dk A/S er stiftet den 1. oktober 2006 og beskæftiger 72 altanmontører og 58 funktionærer. Vi gennemfører mere end 100 sager årligt i Danmark og etablerer ca. 3.000 altaner årligt. Derudover indbygger vi også ca. 25 elevattorer om året i vores søsterselskab Alevator.dk.


Altan.dk har mere end 22 års erfaring med altaner i Danmark og står som en pioner i det seneste årtis danske altanboom. Altan.dk er udsprunget af entreprenørvirksomheden Ringsted Bygningsentreprise (RBE), der blev stiftet af Peter Knudsen den 1. november 1994. Virksomheden startede på Schandorphsvej i Ringsted. Efter to år købte direktør Peter Knudsen Æblegården på Næstvedvej 60 i Sorø, hvor firmaet har haft domicil siden 1996. I juni 2006 besluttede indehaver af Ringsted Bygningsentreprise, Peter Knudsen, at udskille altandelen af RBE i en selvstændig altanvirksomhed (Altan.dk). I august 2016 tiltrådte Casper Knudsen som direktør for Altan.dk.


Altan.dk værdier, mission og vision


Altan.dk arbejder ud fra følgende fire værdier:


Merværdi for alle - Frihed under ansvar - Mod til at være anderledes - Sammenhold og sjov


Værdisætningerne er vores måde at være på i hverdagen. Eksempelvis arbejder alle altanmontører i Altan.dk som selv­styrende teams med høj grad af frihed under ansvar. Sammenhold og sjov er ofte forudsætningen for en god arbejds­dag, og modet til at være anderledes er med til at skabe en attraktiv virksomhed. Det er centralt for os at levere merværdi for alle - både ansatte og kunder. Vi håber derfor, at du som kunde vil kunne mærke vores værdier, når du samarbejder med os - fra første kontakt til endelig montage af din altan.


Mission
Vi øger vores kunders livskvalitet gennem nyetablering eller udskiftning af altaner - og vi gør det med et smil.


Vision
Vi vil være bedst til altaner.


altan CSR  people prize

social ansvarlighed

Altan.dk vandt i 2011 den fornemme CSR People Prize, der tildeles virksomheder, som yder en ekstraordinær social indsats.
footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk

Vil du have en uforpligtende snak?
Lad os kontakte dig