Nyheder-billede:
VIDEO: Altan.dk bygger huler på Parnas med byens børn
Nyheder-Overskrift:
VIDEO: Altan.dk bygger huler på Parnas med byens børn
Nyheder-Dato:
01-08-2016
Nyheder Introtekst:
Håndværkere fra Altan.dk og skolebørn fra Sorø har i fællesskab skabt en huleby ved PARNAS Natur & Aktivitetspak i det idylliske Sorø. Se videoen herunder og kom helt tæt på hulebyen og tankerne bag den.
Nyheder-tekst:

I Sorø findes et smukt naturområde, som i mange år fungerede som udflugtssted for byens ”Parnas”. Parnas bruges som fællesbetegnelse for ”det bedre borgerskab”.


På området lå en flot pavillon, som dog brændte ned i 1970. Dette blev enden på Parnas, som aldrig blev bygget op igen – ikke før i 2015, hvor Peter Knudsen, direktør i Altan.dk, tog initiativ til at opføre en ny pavillon, anlægge en badestrand og meget andet. 

Altan.dk håndværkere bygger huler i deres weekend

Senest er der blevet opført en regulær hule-by på området, til glæde for byens børn og forældre samt de mange besøgende, som hvert år lægger vejen forbi idylliske Sorø.


Altan.dk udskrev en konkurrence blandt byens syv skoler, om at tegne den flotteste hule. På baggrund af disse tegninger, kunne Altan.dks håndværkere opføre de syv huler, som de brugte deres weekender og aftener på. 


Med i dommerpanelet, som vurderede hulerne, var bl.a. byens Borgmester, Gert Jørgensen og ejendomsmægler Pernille Sams, som vurderede hulernes æstetik.


Se videoen her


footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk

Vil du have en uforpligtende snak?
Lad os kontakte dig