Nyheder-billede:
Nyheder-Overskrift:
Nyt fra Nicaragua
Nyheder-Dato:
16-12-2016
Nyheder Introtekst:
For få uger siden rejste CSR manager, Glenn Mott, til Nicaragua for at tage første spadestik til et nyskabende og storstilet CSR-projekt. Nu er der nyt fra Mellemamerika - læs med her!
Nyheder-tekst:

For få uger siden sendte vi Glenn Motte, CSR manager i Altan.dk, til Nicaragua. I Nicaragua vil vi bygge en iværksætterskole og hjælpe lokale ildsjæle til at blive selvstændige, men først skal platformen etableres - skolen skal bygges. Det er denne opgave som Glenn er taget afsted for at igangsætte - senere rejser hans familie efter ham. 

Første status

I morges fik vi så første statusmail fra Glenn. Vi har valgt at dele Glenns mail, således at alle interesserede kan følge med i projektet, på tætteste hold:

" Kære kollegaer mv.

En lille hilsen fra iværksætter projektet i Nicaragua ;-)

-

Vi er kommet godt fra start; svejseapparater, el værktøj osv. er i hus og vores køkken fungere og kan holdes rent. Vi sover pt på madrasser og er i fuld gang med at svejse senge, så vi kan løfte madrasserne af det fugtige betongulv i morgen…


Vi har pt et lokal hold på 8 personer, som er på klargøringen af det store landstykke, hvilket er et meget stort arbejde. ”Vejen” til plottet er pt ufremkommelig og også her har vi 4 gutter, samt en lille truck til at transportere og placere grus og sten i det bløde mudder, således at vi kan etablere en vej og dermed fragte blokke, sand og cement til fundamenter og den videre bygge proces.


Folk hernede er skide gode, ikke noget vrøvl eller nogle hængemuler, det er bare lige på og hårdt med god entusiasme samt stor interesse i projektet.


I aften samler vi de ældre fra landsbyen og fortæller om projektet og oplyser, hvilke folk vi skal bruge da vi stadig mangler en gartner, metalarbejder mv.


Fra midt januar er projektet klar til at modtage mindre hold som har lyst til at tilføre viden, saft og kraft til projektet. Vedhæftet er nogle billeder, men som i ved er mit fotogene talent nærmest ikke eksisterende, men lidt skal I have at se på!


Rigtig god december til jer alle sammen ;-) "


Hvis du skulle være interesseret i at vide mere om projektet, kan du læse mere på vores csr-side


footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk

Vil du have en uforpligtende snak?
Lad os kontakte dig