Nyheder-billede:
Artikel i magasinet Byggeriet om Altan.dks rejse til Congo
Nyheder-Overskrift:
Artikel i magasinet Byggeriet om Altan.dks rejse til Congo
Nyheder-Dato:
12-03-2014
Nyheder Introtekst:
Seks medarbejdere blev i efteråret sendt til DR Congo, for at hjælpe med skolebyggeri. Læs mere i artiklen herunder, hvor du kommer med Altan.dk til Congo og kommer helt tæt på byggearbejdet.
Nyheder-tekst:

Det var ikke specielt svært at finde seks frivillige, da direktør Peter Knudsen spurgte sine medarbejdere, hvem der ville med til det afrikanske land DR Congo - der var nemlig rigtig stor interesse. 


Peter Knudsen valgte for et lille år siden, at give penge til opførelsen af en skole i DR Congo, og i efteråret var tiden så kommet til at tage ned og inspicere byggeriet, samt give en hånd med. Til denne opgave valgte Peter at give seks medarbejdere en kæmpe oplevelse i form af en rejse, der ville komme til at sætte spor hos den enkelte. Både som følge af det forstærkede sammenhold en sådan tur giver, men også fordi arbejdet på den afrikanske byggeplads virkelig satte den danske hverdag i perspektiv. 


"Der blev muret, slæbt byggematerialer, rejst spær og hugget sten. Seks medarbejdere fra virksomheden Altan.dk fik sig en oplevelse for livet, da de i december rejste til DR Congo for at deltage i byggeriet af en ny skole i det fattige og krigshærgede land i Centralafrika..."

Læs resten af artiklen her


footer-logo-small_new.png
.

Hovedkontor

Altan.dk
Æblegården
Næstvedvej 60
4180 Sorø

70 70 20 18
info@altan.dk

Kontor vest

Altan.dk
M. P. Bruuns Gade  43
8000 Aarhus C


70 70 20 18

info@altan.dk

Showroom

København
Gammel Kongevej 19
1610 København V

Aarhus
M. P. Bruuns Gade 43
8000 Aarhus C

Følg altan.dk

Følg altan.dk på Facebook  Følg Altan.dk på LinkedIn  Følg Altan.dk på Instagram

© Altan.dk

Vil du have en uforpligtende snak?
Lad os kontakte dig